Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. november 15., péntek

ELNÖK ELVTÁRS SEJE,HAJ

ELNÖK ELVTÁRS SEJE.HAJ!!


 Megint odakozmált az agyvizem,már ismét bele szellintettek a nullás lisztbe a  kommunizmust elitélő hős kommunista elnökünk lányának a 3oo hektáros földvásárlásával.
Gondolkodok tehát vagyok!!Hogy is áll ennek a drága anyaföldnek tulajdonjogi kérdése ezekben a koraszülött demokráciákban- Először voltak az uralkodók,fejedelmek,hűbérurak akik osztogatták,csereberélgették egymás között száz számra a zsellér telepeket,falvakat egyszóval a latifundiumokat. Aztán beért a zsellérek több évszázados vágya, jött a néphatalom elűzte a földi helytartókat és szétosztották földjeiket. Ezt követte a stilizált ideológia földkérdésben. Elverték a port az újdonsült földtulajdonosokon  a zselléreken és közös gazdaságokba karámozták őket. Ami pedig ezek után következett  az a történelmi humoreszkek kelléktárába tartozik. Megjött a szeretett demokráciánk a hangzatos jelszavaival hogy-Vissza, vissza mindent vissza, úgy ahogy a miénk volt.. Hát  kaptak is vissza  a nagy tabulákból egy, egy törvény által megszabott részecskét a volt tulajdonosok, mégpedig oly mértékben hogy kinek mennyi pénze vagy milyen ügyvédje volt.
.De ottmaradt a begyűjtött hatalmas állami földterület, és a nagy vezetők évekig törték a fejüket hogy lehetne ezt az irdatlan lehetőséget „szegény nemzetünk”/vagy esetleg saját/ javukra kihasználni oly módon hogy nekik is jusson egy kis téli zöldségre való. Evés közben jön meg az étvágy és azzal a jelszóval hogy” itt a traktor és szánt az eke „és van európai támogatás is megvalósították a századunk egyik nagy szélhámosságát.  Kibérelték 30-50 évre a földet vagy maffióta elosztással vagy a törvényesség borotva élén ugrándozva. Több száz vagy akár ezer hektárnyi jó zsíros termőföldre tettek szert. Mindezt természetesen az igazságosztókkal karöltve
Mindent ők nyertek. Lengethetitek testvéreim  a nemzeti lobogót amit mindig magasan tartottatok  a beletikkadt  küzdelmeitek alkalmával akár orrvérzésig is. Évszázados reményeitek sorsa  egyre  megismétlődik és elbukik, saját véreitek bűnei miatt.
Megtörtént a birtokkoncentráció-Itt van az új társadalmi kategória –a PROLI NÁBOBOK.-Ezt is megértük.



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése