Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. november 7., csütörtök

LÁTJÁTOK FELEIM ZÜMTÜKKEL MIK VOGMUK

Látjátuk feleim zümtükkel, mik vogmuk.

-Látjátok feleim szemetekkel mik vagyunk-

-A hazug politikai csindaratták és erlölcstelenség áldozatai vagyunk.

Az apátiátol a letargián keresztül a demenciáig

Mint ahogyan lepergetik előttünk a jól megfizetett media forrásokon keresztül minden este az –Ali baba meg a negyven rabló no meg a többi légiós társtettes felháboritó és elviselhetetlen  valóságait/nem a klasszikus meséről van szó,ami gyermekkorunkban még szórakoztató is volt
Mómchausen báró a nagy hazudozó /de legalább neki humorérzéke is volt/ manapság újjáélesztet és testhezálló schizoid mellébeszéléseit valamint Lucifert aki vasvillán pörköli a kurvákat a pokol energiában gazdag berkeiben.

apátia
minden benyomás iránt való érzéketlenség; érzelmi közönyösség, mikor a lélek teng s a benyomások nem találnak benne kellő visszhangra. Az A.-ban leledzőnek közönyös az öröm, szenvedés s vágyai is eltompulnak. Megbénult idegek s elernyedt lélek állapota az A. Legtöbbször tompult ész s tompult érzékenység következése. Származhatik hosszabb-rövidebb időre az idegek túlfeszítéséből is; beállhat megerőltetett szellemi munka, nagy szenvedések, fölgerjedt lelki állapotok után.
 letargia
zsibbadtság, levertség, letörtség, fásultság, bódultság; közöny, érdektelenség, kiábrándultság; tunyaság, lomhaság;
demencia
A latin eredetű demencia kifejezés szó szerint "ész, értelem nélküli állapotot" jelent. Az orvosi használatban azonban a szellemi képességek hanyatlásával, csökkenésével azonos. Bár a demencia, vagy ahogyan a hétköznapokban gyakran nevezzük, elbutulás viszonylag gyakori jelenség, nem mindig használjuk helyesen a szót.
Ugye bő a választék testvéreim.Tehát válasszatok !!



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése