Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. január 25., vasárnap

A BORZALOM BÉRE ÉS A HARMÓNIKÁSOK

A BORZALOM BÉRE ÉS A HARMÓNIKÁSOK.

A Fiatal Nemzeti Titánok szövetségének egyes képviselői tagadják a XX-dik század embert rettentő cselekedeteit nevezetesen a haláltáborok létezését. Mint személyes átélője és élő tanúja egyrészt a szenvedő embertársaim nevében  de a történelmi hitelesség védelmében is tiltakozom az ilyen értelmű megnyilatkozások ellen.
Tiltakozom mert itt Szatmáron  szemtanúja voltam a BÁTHORY utcai –GETTÓNAK-a várdomb utcai zsidó templomban az elkobzott zsidó holmik válogatásának,sőt a vasútállomáson a szöges dróttal berekesztett vagonoknak is amikből időnként emberi ürülék csorgott. Az ablakban a drótrácson keresztül riadt tekintetű,megviselt emberek arca jelent meg, és könyörgő tekintettel kértek egy kis ívó vizet. A gesztapós német katonák mindenkit elkergettek a vagonok közeléből. Mindenütt ott díszelgett a végzetes jelszó EIN VOLK-EIN REICH-EIN FÜHRER-/Egy nép- Egy ország- Egy vezér- Még ma is hátborzongató.
Tiltakozom, mert  amikor felnőtt koromban  a haláltáborokat -Auschwitzot,Dachaut-és Buchenwaldot-Birkenaut megtekintettem,és az ott látottak emberi rémtetteknek nyomai arra késztettek hogy –A munka szabaddá tesz feliratú kapubejáratnál, a földről egy fehér kavicsot tegyek a zsebembe,annak a jelképéül hogy én sohasem  fogok gyűlölni senkit.
Mindmáig őrzöm-
De tiltakozom az ellen is hogy a Donbasz-i szénbányák aknáiban elpusztult vagy nyomorékká vált családtagjainknak akiket egy történelmi igazságtalanság volt elhurcolni, az emlékét a szőnyeg alá söpörjék. Évekkel ezelőtt a következőket írtam a német diplomácia képviselőinek.
AZZAL A KÉRÉSSEL FORDULOK APÁM ÉS MINDEN EMLÉKEZŐ HIVŐ NÉMET EMBERHEZ KÖVESSENEK EL MINDENT HOGY ERDÉLY MINDEN MEGYÉJÉBŐL AZ ELHURCOLT TESTVÉREIK NEVÉBEN –EMLÉKMŰVET-ÁLLITSANAK-AMI BIZONYITANI FOGJA HOGY ITT ÉLTÜNK,DOLGOZTUNK ÉS SZENVEDTÜNK. KÉRÉSEMET KÉREM TOVÁBBIANI MINDEN DIPLOMÁCIAI SZINTRE. De úgy érzem hogy eddig a politikai érvek hajhászása felülemelkedett az emlékezés méltányosságának érzésvilágán. Ahol ez mégis megtörtént nem tükrözi a megemlékezés méltóságának a küldetését.
Mint erdélyi magyar anyanyelvű és kultúrájú európai polgár tiltakozok az ellen is hogy az erdélyi magyarságot felhasználják a politikai hangzavarok harmonikájának dallamaira-HOL SZÉTVÁLUNK,HOL ÖSSZEFOGUNK- a politikai stréberek kénye-kedve szerint.

Mi erdélyi magyarok mindig egyek voltunk,együtt szenvedtük el a történelmi hatalmak csábos kísértéseit de megmaradtunk sziklaszilárdan lényünk tisztességében mind a mellett hogy már csak egy millióan védjük végvárainkat. 
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése