Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. január 23., péntek

AMIT MÉG A MAI NAPIG SEM NEM TUDOK ELHALLGATNI.

AMIT MÉG A MAI NAPIG SEM NEM TUDOK ELHALLGATNI.




Egy igen kedvelt munkám a Germekgondozási Böngésző keserű emléke.


Ebből a 2oo gyermekgondozási újságcikkből összeállított munkát azoknak az anyukáknak írtam,akiknek nincs internetes hozzáférhetőségi lehetőségük. Mindezt egy gyermekgondozási rovat keretein belül akartuk megoldani –részemről teljesen díjmentesen és a kiadó teljesen szabad felhasználási jogával..Megtörtént a megállapodás,jómagam átadtam a tartalmilag és stilisztikailag befejezett munkát a főszerkesztőségnek. Rövid idő után kaptam egy E-mail-t amiben közlik velem hogy visszamondják a megállapodást azzal az indoklással hogy a cikkeim egy része meghaladja az előírt 2800-3000 betű karakter számot A fene tudta hogy mi az a betű karakter és amikor jobban megismerkedtem az írott betű rejtelmeivel kezdtem követni hogy egy egy hasábos cikknek mennyi a karakter száma- .A tartalomról  nem beszélek mert az mindenkinek joga és ízlése szerint ítéltetik meg. A visszautasításnak ilyen átlátszó,megalázó módja nem csak az elutasított személyét sérti hanem az elutasító mindennemű minőségét is. A Böngésző bevezető soraiban már leírtam hogy nem az én emberi gyarlóságom miatt hanem finoman is szólva a mély magyar érzelmű vezetők döntése miatt mondták vissza a megállapodást..
A végszó annak idején így hangzott. Mondjon itéletet az olvasó!
És a magyar édesanyák ítéletet mondtak,a mai napig/2015 január 23/
32.235-en olvasták a –Gyermekgondozási Böngésző-
sorait aminek tartalma tulajdonképpen az általam felajánlott cikkek összegzése.
Soraimmal nem akarok ünneprontó lenni az újságalapítás 25-dik évfordulója alkalmával..Kívánok sok sikert,azzal a személyes megjelölésemmel hogy a magyarságtudatot különítsük el a magyarkodástól és a demokráciáról is csak akkor beszéljünk ha annak szabályait tevőlegesen betartjuk.
Nem személyes kekeckedésnek szántam írásomat és meg sem említettem volna ha a kontor nem fordul a 32.235-ös számra. Mert ahogy önöknek vannak –betű karaktereik,a Net-nek vannak kontorjai.A különbség  a kettő között hogy az utóbbi mentes a méltánytalanságoktól.  



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése