Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. január 20., szerda

MIÉRT MARAD IDŐTÁLLÓ A” MAGYAR GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIÁM” A GYERMEKGYÓGYÁSZATI VILÁGIRODALOMBANMIÉRT MARAD IDŐTÁLLÓ A” MAGYAR GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIÁM”

A GYERMEKGYÓGYÁSZATI VILÁGIRODALOMBAN.
Ma amikor a 14 milliós számra fordult a látogatók regisztrációs száma elgondolkoztam azon hogy miért is vagyok olyan optimista hogy a munkám felhasználását több évtizedre biztosítottnak látom. Megosztom az érvelésemet a kedves látogatókkal is.
1-Az egyre fokozódó anyagiakat hajszoló társadalomban nem lesz vonzereje annak hogy valaki is teljesen érdektelenül közkézre adjon akár terjedelemben/16.000 oldal-5546 illusztrativ foto/ akár rendszereiben  könnyen áttekinthető munkát a köznek.
2-A mindennapos gyakorlati igény. Mert beteg gyermekek az emberiség történelmében voltak,vannak és lesznek,következésképpen a gyors információt hovatovább mind jobban fogja igényelni a társadalom az internet elképesztően gyors terjedésével.
3-Lévén hogy az emberiség 80% vizuális típus  egy hasonló terjedelmű képes illusztratív anyag amit rendkívül nehéz begyűjteni nagy mértékben emeli a munka tartalmának rögzítési indexét a látogatók körében.
4.A gyermekbetegségek jellege évezredeken át változatlan csupán a megelőzés és kezelés terén vannak időnként változások.
5-A felhasználás skálája szinte minden társadalmi és egészségügyi ellátási kategóriára vonatkozik./anyák,védőnővérek,egyetemi hallgatók,orvosok,minősítő vizsgák, sőt egyes esetekben orvosi felsőoktatási intézmények
6-A keresőkkel ellátott blog és web lapokon 23-másopercen belül a kívánt információkhoz juthatunk.
7-A fordítókon/google translat/ keresztül az dokumentek minden nyelven hozzáférhetővé válnak.
8-A dokumentek felhasználása teljesen díjmentes
9-A gyermekbetegségek sürgősségi ellátásában  különösen értékes információkat nyújthat,egyes esetekben életmentő adatokat szolgáltathat.
10-A közölt anyagok magas képzettségű és nagy szakmai  gyakorlattal bíró szakemberek által biztositottak.
11-Az információhoz való hozzáférés  gyorsasága időben felmérve rendkívül fontos igény marad.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése