Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. január 12., kedd

EGY VÁLASZ NÉLKÜL HAGYOTT LEVÉL



EGY VÁLASZ NÉLKÜL HAGYOTT LEVÉL
TISZTELT FŐSZERKESZTŐ ASSZONY !
Azért folyamodok mondanivalóm ilyen formájú megfogalmazásához,mert az ön vezetése alatt álló egyetlen magyar sajtó orgánum megfosztott közlési lehetőségeimtől. Jómagam úgy éltem meg ezt az eseményt mint a körmöm alatt egy szálkát amit nem távolítottak el tisztességgel és arra késztettek hogy még 85-dik életévemben is a magyar sorsom keserű emléke maradjon.
Mielőtt a végső vadászmezőkre vonulnék szeretnék tisztázni önnel két történés morális és az emberi tisztességemet érintő kérdés hátterét.
Az első az akkor történt amikor megállapodtam önökkel hogy a rendelkezésükre bocsátok díjtalanul 2oo írásomat ami gyermekgondozásról szólt, hogy leközlik egy heti rovatban szabad felhasználási joggal.
Ezek az írások azoknak az édesanyáknak szóltak akiknek nem volt NET-es hozzáférhetőségi lehetőségük. A megállapodást követően néhány nappal visszavonták a megegyezést azzal az indokkal hogy nem felelnek meg az írásaim a betűkarakter számát illetően így tehát nem közölhetik őket. Mindezeket egy langyos zuhany szavaiba burkolva. Ezeket az írásokat feltettem a NET-re-GYERMEKGONDOZÁSI BÖNGÉSZŐ címmel és mindmáig 37.741 látogatója van.
Természetesnek tartom hogy a lap szerkesztése az Ön szakmai értékrendjét képviseli.
De felteszem a kérdést hogy ha egy kis jóindulattal viseltetett volna és figyelembe vette volna az anyukák igényét ezekre az írásokra nem lehetet volna lerövidíteni ezeket az írásokat.?? Döbbenten olvastam a hasábos- Illem kódex –közleményeiket oktatván Szatmár megye civilizálatlan magyarságát a társadalmi viselkedésformák tisztességére,de tudnék más számos példát is idézni. Ezekben az esetekben már leblokkolt a betűkaraktereket számító rendszer.??
A másik ellentmondásos helyzet egy írásom amit személyesen önnek küldtem el Muzsnay Árpád javaslatára aki ő sem gondolt ilyen parlagi magatartásra,és ami szerintem egy pozitív kihangzás társadalmi értékrendű és töltetű írás volt. Ezt sem közölték és erre sem kaptam választ egy szó erejéig sem,amit az Ön magatartásának könyvelek el. A félreértések elkerülése végett közlöm az írásom tartalmát.
TALÁN RÜGYBE SZÖKKEN A CIVIL TÁRSADALOM ESZMEISÉGE
Immár jóleső érzés a helyi sajtóban olyan írásokat olvasni amelyek nem a múlt helyrehozhatatlan nyavalyáin kecmeregnek,hanem a ma vagy elkövetkezendő idők vasfogait csiszolgatnák a hétköznapi ember igazságérzetére hagyatkozva. Két méltányos szatmári születésű és szellemiségű barátomról van szó,nevezetesen akik nem tartják ildomosnak hogy csak úgy némán settenkedve átvonuljanak a hontársaik által ácsolt társadalomi színpadon. Mély emberi igazságokról írnak amiket a ma embere érez de vagy nem tud megfogalmazni vagy nem mer kimondani. Irásaik olyannyira élményszerűek,tényfeltáró jellegűek olyan mértékben előbukkan közös nyelvtanáraink pedagógiai hagyatéka,a szatmári zsiványnyelv íze,hogy ha eszembe jutnak napokig mosolyra derítenek.
Tisztelt Főszerkesztő Asszony ! Jómagam megvívtam a magam küzdelmeit amit 21.000 oldalon betűbe is véstem az interneten,és amit
közel 14.000.000 látogató 200 országból elolvasott. Tehát nem igénylek semminemű népszerűsítést. Csak egy kérdésre szeretnék választ kapni,milyen alapon működik ez a személyes önkényes cenzúra olyan időkben amikor önök az összefogásról firkásznak.
Vagy van rosszabb ízű gyanúm is hogy a szatmár megyei magyarság szellemi éték rendjét egy Familia K.F.T. birtokolja szaftos politikai mellékízekkel,amiről jó ha tudomást szerez Kelemen Hunor szövetségi elnök úr is.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése