Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. január 26., kedd

14,008.113 LÁTOGATÓT REGISZTRÁLT A PROFIL-GOOGLE SZÁMITÓCSATORNÁJA
14.008.113 látogatót regisztrált a Profil Googel számító csatornája 2016.Január.26-án.

Meddig tarthat ez az imponáló növekedés. Magyarországi látogatóim körét teljes terjedelmében lefedték a N.E.T.-re feltett anyagaim,de nem várt jelenség ez az Egyesült Államok nagyszámú érdeklődője részéről  sem.

Felteszem magamban a kérdést-

MIÉRT MARAD IDŐTÁLLÓ A” MAGYAR GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIÁM”
A GYERMEKGYÓGYÁSZATI VILÁGIRODALOMBAN.
Ma amikor a 14 milliós számra fordult a látogatók regisztrációs száma elgondolkoztam azon hogy miért is vagyok olyan optimista hogy a munkám felhasználását több évtizedre biztosítottnak látom. Megosztom az érvelésemet a kedves látogatókkal is.
1-Az egyre fokozódó anyagiakat hajszoló társadalomban nem lesz vonzereje annak hogy valaki is teljesen érdektelenül közkézre adjon akár terjedelemben/16.000 oldal-5546 illusztratív foto/ akár rendszereiben könnyen áttekinthető munkát a köznek.
2-A mindennapos gyakorlati igény. Mert beteg gyermekek az emberiség történelmében voltak,vannak és lesznek,következésképpen a gyors információt hovatovább mind jobban fogja igényelni a társadalom az internet elképesztően gyors terjedésével.
3-Lévén hogy az emberiség 80% vizuális típus egy hasonló terjedelmű képes illusztratív anyag amit rendkívül nehéz begyűjteni nagy mértékben emeli a munka tartalmának rögzítési indexét a látogatók körében.
4.A gyermekbetegségek jellege évezredeken át változatlan csupán a megelőzés és kezelés terén vannak időnként akár jelentős változások.
5-A felhasználás skálája szinte minden társadalmi és egészségügyi ellátási kategóriára vonatkozik./anyák,védőnővérek,egyetemi hallgatók,orvosok,minősítő vizsgák, sőt egyes esetekben orvosi felsőoktatási intézmények
6-A keresőkkel ellátott blog és web lapokon 2-3 másodpercen belül a kívánt információkhoz juthatunk.
7-A fordítókon/google translat/ keresztül az dokumentek minden nyelven hozzáférhetővé válnak.
8-A dokumentek felhasználása teljesen díjmentes mig számos államban/pl U.S.A./ jelentős anyagi megterhelést jelent  a gyermekek orvosi vizsgálata. Következésképpen az egészségügyi ismeretekben gazdagodó világ egy ilyen anyag birtokában el tudja dönteni hogy mikor kell orvoshoz fordulnia és mikor nem.
9-A gyermekbetegségek sürgősségi ellátásában különösen értékes információkat nyújthat,egyes esetekben életmentő adatokat szolgáltathat.
10-A közölt anyagok magas képzettségű és nagy szakmai gyakorlattal bíró szakemberek által biztosítottak mindamellett hogy az illetéktelenek megszüntették a gyermekgyógyászok képzését.
11-Az információhoz való hozzáférés gyorsasága időben felmérve rendkívül fontos igény marad.

12-Nem utolsó sorban hogy a magam és a szívvel lélekkel a gyermekellátást szívügyüknek érző kollégáim

tartalmi ismeretei sem elhanyagolható szempontok,és méltányos értékelést érdemelnek és kapnak a felhasználók részéről.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése