Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. október 14., péntek

ÉDESANYÁM SZELLEMISÉGE


ÉDESANYÁM SZELLEMISÉGE

Édesanyám következetes,szigorú,már zsenge koromban önállóságra, szorgalmas,kitartó munkára késztető ember volt.Céltudatosan.olykor kiméletlenül teljesitményre nevelt,sokszor lemondatva a gyermekkor apró örömeiről,amit annak idején még nem mindig tudtam feldolgozni és magamévá tenni.

Gyermek fejjel akkor még nagy volt a kisértés,inkább jártam volna a többi kültelki pajtással halászni a Kubikra,Homoródra,nyulászni,galambászni-de nekem mindig és mindenekelőtt a tanulás volt a fő feladatom.

Annyi gondoskodással azért megáldott a sors ,hogy kivegyem én is a részem, habár mértékkel a gyermekkor ezen örömeiből is.Szép emlékeim vannak a hidontúli barátaimhoz fűződő eseménydús történésekhez. ...

De Ő meggyőzött arról hogy a hasonló sorsu gyermekeknek, egyedüli kiút a felemelkedésre ,a magas szintü teljesitmény.Jómagam ennek mint diák eleget tettem és le sem tudnám irni azt az örömét amikor kimagasló iskolai teljesitményeimért számos elismerésben részesültem.

A KÉSŐBBIEKBEN MINDEN TÖRTÉNÉS ŐT IGAZOLTA REMÉNYTELENNEK TÜNŐ HELYZETEKBEN AZ EGYETLEN VISSZATÉRŐ MÁR ,MÁR MORBID GONDOLATOM AZ VOLT, HOGY UTOLJÁRA MÉG MEGKAPASZKODOK.

.EZ A KITARTÁS ÉS A KIMONDHATATLANUL VÉRMES REMÉNY AMIT Ő SÚLYKOLT BELÉM,HOGY ÉLETEMNEK, MUNKÁMNAK, EZ AZ EGYEDÜLI LEHETSÉGES ÉRTELME ÉS MÉLTÁNYOS FOHÁSZA.

..

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése