Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. november 11., vasárnap

SZÜRKE VEREBEK A VÁLASZTÁSOK HAJNALÁN/PAMFLET


SZÜRKE VEREBEK A VÁLASZTÁSOK HAJNALÁN-PAMFLET- 
  Akinek nem inge ne vegye magára                       



 A biológiai lények csiripelő főcsoportjából a verebek a pálmavivők, mert ők csiripelnek a legtöbbet,kevés megszakítással és tegyük hozzá leghiábavalóbban. Sorrendben  a csörgősipkás politikusok következnek, akiknek csokorba szedve, már génjeikbe ágyazódott a csiripelés. A két spécium között csupán annyi a különbség, hogy amíg az előbbiek önfeledten, ugrándozva a trágyadombba is bepörögve végzik ezt,és csupán a lócitromból a maradék még emészthető zabszemeket csipegetik sekély örömükben,addig a csörgősipkás prostituáltak jól átgondolt bendőt-növelő szándékkal végzik a csiripelést olykor a tajtékzásig habzó szájjal,a parlamentben.
                Egy alkalommal haladják túl a verebeket-választások alkalmával, amikor kérlelhetetlen harcot vívnak az előmelegített bársonyszékekért a vén verebek tanácsában. Ilyenkor aztán szegény szürke verebek belegabalyodnak abba a sok dicséretbe, amivel körültömjénezik őket,Mindezt csak 2-3 hétig-a verébtársadalom összes nemes bájait,nemes vonásait a nyakukba varrják,persze olyan ábrázatokkal, ami még egy virtigli vörös hím rókát is megszégyenítene, egy fondorlatos udvarlás közepette.
                Vörös/szociáldemokrata/ és narancs színű/istenfélő konzervatív/ jelmezekben,az eddigi történelem minden elképzelhetetlen átkát egymásra szórva küzdenek az eljövendő hatalomért/börtöntöltelékektől kezdve a klérus felkent szolgálóikig-sőt olykor még az ősfoglalkozású volt nemes szüzek is bevetik a bájaikat..
A háttérben mind a két tábor-ezúttal nem zsíros kenyeret és teát osztogat, hanem az alkohol szelektált agybomlasztóit,6 hetes malacokat,halat a deltából,savanyu cukorkára való pénzt,gazdagabb tájakról a testvér kanverebektől színes és elnyűtt ruhákat osztogatnak nagy lendülettel a saját hazugságaik bizonyítása végett. A szerénytelenebbek KÁNAÁNT ígérnek szemrebbenés nélkül, a nyugdíjasoknak szenvedés nélküli mennybemenetelt,a betegeknek kisméretű modern krematóriumokat,a közembernek kevésbé mérgezett táplálékot, hogy valamivel tovább éljenek,és tartsák fenn az úgymond már- régen dermesztően hülye szavazóbázist. A gyermekeknek természetesen egész éven át tartó karácsonyfát nemzeti színű szalagokkal  díszítve. A haldoklóknak pedig azt hogy ellátásukat  egyöntetűen kreolbőrű TANGA BUGYIS személyzet végzi,egészen odáig jutva hogy ezentúl a mandulát sem a szájon keresztül, hanem a végbélen át távolítják el fájdalommentesen. A hangulat olyan, mintha egy elme-intézetből szelídebb fajtájú esze ment csoport szabadult volna ki jótékonysági akció céljából,és a többi futóbolondnak is besegítsenek , azért hogy senki sem maradjon normális drága hazánkban-
                A novemberi hidegben, zuzmorás száraz ágakon ülnek az örökös jog-gyötört puccosok és szemlélik ezt a megkergült, prostituált bandát,. Az évek folyamán  már meggyőződtek hogy a kanverebek úgy is rég kiették a karácsonyi szaloncukorból a csokoládét-és ha túl sokat csiripelnek ezek láttán, tátva maradhat a csőrük,üres marad a begyük,vagy még az is megtörténhet hogy,előreláthatóan ismét tollfosztás lesz. A pörköléstől vagy forrázástól gondolom hogy eltekintenek a kanverebek az amúgy is aktuális energiaválság miatt de legyünk őszinték azért is mert az EURÓPAI-UNIÓBAN –ez nem ildomos cselekedet./Szó köztünk maradjon !!!/
                Igy aztán a nagy többségük tudván mindezt meg sem közelítik a –NAGY HÜLYITÉS DOBOZÁT-/szavazó láda/még csak annyira sem hogy beletojjanak.
                Mennyire igazuk volt-jóformán még le sem zárták az illető dobozokat a vörös narancsszínű kanverebek, együtt egy nagy nemzeti kavalkádban egy utánozhatatlan szép és bájos folklór táncot lejtettek,a köztereken,alkoholos vigyorral az ábrázatukon,fennhangon röhögve az elkövetkező 4 év áldozatainak a keserű sorsán,a fináléban a vörös színűek és narancs színűek összeölelkeznek-elfelejtik egymást –anyját-akiket annyit és annyit emlegettek és kezdik elölről a hazafias- katymatag- beszédeket.
                               
Ami az ígéretek sorsát illeti azokra csupán pár óra alatt lakonikus,rövid és schizoid válaszok születnek,világválság,pénzügyi válság,kilopták az államkasszát,az előző vének tanácsa a hibás mindenért mert örömlányokra , finom italokra,márkás bádog szamarakra/luxus autók/ pazarolták a szürke verebek spórolt pénzét, mert loptak,raboltak és felzabálták a magtárakból a drága búzát.
                De mi- a győztesek- mondják ők, drága nemzettársaink,proletárok és nem proletárok Isten előtt fogadjuk ígéreteinket betartjuk, ahogyan azt 4 évenként sohasem teljesítettük , Pedig mindig az imáinkba foglaltuk őket,  a mindenható segedelméért esedezve. Sajnos a rossz lelkek Lucifer meghitt barátai, tiltakozásúnk ellenére,mindig a mi asztalunkra hordták a finom kendermagot.
                TANULSÁG már a kis puccos verebek is érzik hogy, nagy ívben el kell kerülni a –nagy hülyítések dobozát,használják azt a kanverebek mindennemű biológiai kellékek gyűjtésére,aminek fő felhasználói ők legyenek
.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése