Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. november 22., csütörtök

EGY KATTINTÁS ÉRTÉKE ÉS HATALMA


EGY KATTINTÁS ÉRTÉKE ÉS HATALMA
Saját születésnapomra.-


Csodálatos dolog az amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra, csak úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján. Az alkalom hogy kiterítheted és hasznosíthatod azt, amit értéknek tekintenek benned,és amiket sokszor mellőztek vagy lebecsültek az illetéktelenek.
Ez egy becsületes alkotó munka története,és ami két Web lapon található meg./www.dr.bauerbela.ro és a-Blog.bauer bela.ro.
                                                Most amikor a 81-dik évem küszöbét is átléptem , nem mertem még álmodni sem arról hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/ 10.000 oldalon/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az-- átokra teremtett szürke verébtársaim,testvéreim- és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy most tizenkét év kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait. Abszolút igazolt tényekkel  bizonyítottam.
                                      Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúságának fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
          Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy-a nem ismert,az érinthető és érzékelhető személyekről szól az alkotott érték minősége hanem ezeknek a szabadon szárnyaló gondolatairól,a hivatástudat feddhetetlen. embert szolgáló. erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről.
Vállalom idestova két év  után mindenki előtt, azt a nagyképűséget hogy Én ma magamat is ünneplem a születésnapomon.
De megünnepeltek azok az embertársaim akik azzal hogy a világ minden tájáról /131 országból / visszajeleztek hogy nem volt hiábavaló az a 10.000 oldalnyi közlemény ami a világhálón közkézen forog és közel egy millió oldalnyitásnak örvend.
                                      Maga az a tény is érdemleges hogy főként az orvosi rendünk látogatói jelezték hogy értéknek tartják a törekvéseimet és elvégzett munkámat,csak úgy ismeretlenül mindennemű –strófa-kísérete nélkül.
                   A gyógyító munkám után ezt tartom életem legnagyobb teljesítményének.
Uram hálát adok érte.!!!
Amikor 73 éves fejjel az internet tanulás –kálváriáját jártam, jómagam sem gondoltam hogy megengedi Nekem az Úr hogy olyan tallérokat tegyek még a köz asztalára amiket az alábbiakban közölni fogok. Tulajdonképpen én sem vettem komolyan az egész elektronikus ügyet, már csak azért sem mert, a környezetem is dicsérte a humorérzékemet egy ilyen vállalkozás hallatán.
Egyszóval megmosolyogtak egyesek leplezetlenül a szemembe, a jobb érzésűek a hátam mögött.
Nem tudhatta senki hogy nekem az egész szakmai létem vágyálma volt a tudományos kommunikáció technikai feltételeinek a megteremtése. Vettem egy OLIVETTI írógépet és egy ZENIT fényképezőgépet megtanultam a gépírást és fényképezést amatör szinten azzal a céllal, hogy tudomására hozzam a környezetemnek azt amit egy egész szakmai létem alatt felhalmoztam,tudásban,tapasztalatban .
Aztán jött a döntő momentum ami megérlelte bennem az elhatározást hogy ily módon is segíthetek embertársaimnak. Egy édesanya akinek két fiát-padludkás- koruktól kezeltem és aki nagy emberi tisztességet érdemelt mint anya, mint házastárs,az egyik gyermeke vizsgálata alkalmával látta, hogy bütykölök,a számítógépen egy tudományos munkát, és a következő megjegyzést tette,Kedves Doktor úr ne gyötörje magát a mai társadalom nem nagyon értékeli az ilyen jellegű törekvéseit De mint gyermekeim gyógyító orvosa azt kell hogy mondjam-HA MÁR CSAK EGY GYERMEK ÉLETÉT SIKERÜL MEGMENTENIE A MUNKÁJÁVAL MÁR AKKOR IS MEGÉRTE A FÁRADTSÁGOT-
Ez volt az érzelmi döntő momentum,ez az emberi áldozatkészség abszolút leegyszerűsítése egy lét védelmére.
Hatalmas és áldozatos munkát végeztem amit csak az tud felmérni akinek ilyen élményanyaga van. Úgy érzem hogy áldás kíséri mindennapi munkámat és ezért hálás és boldog vagyok az elmúlt évekért.
Részlet az –ALKOTÁS KÉNYSZERE-című irásomból

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése