Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. február 26., kedd

DEMOKRATIKUS RENDÜNK EGYIK NAGY VIVMÁNYA A -LÓ PIZZA-


DEMOKRATIKUS RENDÜNK EGYIK NAGY VIVMÁNYA A-LÓ PIZZA.

Miután mi a kérődző,bégető balgatagok,szellemi kényszerhelyzetünkben kénytelenek vagyunk minden este végigszenvedni a T.V képernyőin a botcsinálta politikai kommentátorok zagyva torzsalkodásait amit a műbalhé kedvéért jó pénzért végeznek, avagy a szánalmasan magyarázkodó 25-3ö éves milliárdosokat akiket mellesleg mi küldtünk képviseletünk szent hitétől áthatva,hogyan magyarázzák az összerabolt javaik eredetét,és a családi,baráti  jól jövedelmező érdek összefüggéseket. Ezeknek  hallatán mi aztán hosszasan  szenvedve,megalázva,bégetünk. Sokunknak az jut eszébe hogy bennünket miért nem kérdeznek meg a mindennapi, sok esetben keserű sorsunkról a média jeles játékmesterei a platón az úgynevezett választó polgárok sorsáról .De jelen esetben talán nem is akarnék hosszasan elidőzni a társadalmi prostitúció ezen fejezeténél.
A LÓHUS-ról szeretnék néhány erkölcstelenül keresetlen szóval a fogyasztóknak és állatvédőknek  üzenni. Az ami napjainkban hivatalos hírforrások  szerint is kiderült, a modern Európa népességének a legaljasabb,legkíméletlenebb megfosztása az elemi emberi jogaitól. mégpedig attól hogy megfelelően tájékoztassák az általa elfogyasztott élelmiszeri termékek minőségéről esetleges ártalmasságáról
Mindezeknek a történéseknek az eredője, a most már uralhatatlan,a társadalom minden eszközétől megfosztott,tehetetlen lény kijátszása a pénzéhség, a hatalmak összefogásának bizonyított tényeiről..
Beteg,legebedt szerencsétlen állatoknak a biológiai termékével etetnek bennünket. Színezik,keverik darálják, újradarálják .gombócokba,pizzába szeletelik és a végén minden egészségügyi és környezetvédelmi előírás ellenére mégis megetetik velünk. Mindez így folyik már hosszú évek óta. Ez ennek a fajnak a sorsa ?? Az egykori igavonóból ami emberi létünk egyik fenntartója úgymond barátja volt ma már  közélelmezési színtereken kereskednek a mindenkori éhesek a mindenféle hamis tálcákon kínálgatott lóhús termékekkel. A megmaradó fajtársaik már csak cirkuszokban,ilyen vagy amolyan díszszemléken,kéjlovasok istállóiban vagy agyonhajszolt lóversenyeken fordulnak elő Manapság számíthatunk arra hogy ettől még aljasabb és kíméletlenebb  történéseknek nézünk elébe.
Volt egy rémálmom,patkányok után szaladgáltunk egy kiadós ebéd reményében.
Hej a  régi szép idők,amikor az étel maradékon,kenyérhéjon,kukoricadarán,tejsavón felnevelt mangalica húsát ettük. Kellett nekünk szebb jövő és zeng az induló-
Szerencsére manapság nagyon elszaporodtak a válogatás nélkül mindent felzabáló patkányok tehát a jövőnk már biztosítva van,azokra az időkre is amikor a lóhus már luxus cikk lesz.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése