Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. július 17., csütörtök

LEVENTE PÁLFALVÁRÓL

LEVENTE PÁLFALVÁROL.

Levente a szatmári kispiac sztárja. Valószínű hogy  őstermelők leszármazottja. Az annak idején híres pálfalvai kertészet örököseinek tudását munkaszeretetét,szorgalmát,hagyományait és következetes életútját követő munkás ,örökét viszi tovább.
Egyszóval olyan emberek leszármazottja akik tudják hogy mi a kötelességük,hol a helyük és mivel szolgálhatják tisztességgel embertársaikat,napjaink társadalmát.
Levente olyan terméket hoz a piacra aminek nem kell cégér.csak egyszerűen kiváló minőségű amire alig várnak a vevők hogy hozzájussanak. Ő nem viszonteladó,nem strázsáló árus,hozott termékei pillanatok elfogynak. Bármilyen kategóriájú polgár alig várja a nyár elejét hogy megjelenjen Levente a mosolygó paradicsomaival. Az emberek szomorúan veszik tudomásul ha Levente nem jött az áruival.
Mindezeket a feleségem elbeszélései alapján ismertem meg.
Az én feladatom csak annyi hogy elfogyasszam Levente ízes paradicsomát,és egy őszinte fohászt mondjak az Úrnak hogy még léteznek a Leventék és az övéi akik még ízesíteni tudják mindennapjainkat,és nem keseriteni mint a mindmegannyi társadalmi léhűtő #1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése