Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. október 16., csütörtök

EGY EGYEDÜLÁLLÓ MUNKA A NEMZETKÖZI GYERMEKGYÓGYÁSZATI IRODALOMBAN.

EGY EGYEDÜLÁLLÓ MUNKA  A NEMZETK0ZI GYERMEKGYÓGYÁSZATI IRODALOMBAN




Egy  emberi lét szívből és értelemből  fakadó embert szolgáló szándékkaL készült el ez az életmű. Azért nevezem életműnek mert milliónyi embernek volt,és lesz  segítségére. Nem a kutatás vagy a kiadott orvostudományi könyveim emléke osztja meg mindennapi szerény örömeimet hanem ez a kiadvány ami már bejárta a világ 189 országát és 6.628.278 érdeklődő segítségére volt,van és lesz, egy adott pillanatban az arra ráutalt édesanyáknak, családoknak,az anyagi lét vasfogainak szorításában idegenben élő kis magyar közösségeknek de mindenek előtt a szenvedő gyermekeknek. 12.034  oldal,4624 dokumentum,3402 illusztratív fotó anyag olvasható,szemlélhető a blog -on. Ez a szolgálat amit elvégeztem úgy érzem egy időtálló alkotása emberi létemnek.
Ilyen volumenű és ilyen gazdag illusztratív anyagban bővelkedő kiadvánnyal nem találkoztam a nemzetközi gyermekvédelmi irodalomban úgy hogy egyedülállónak mondható. Ezt igazolja Dr.Balla Árpád Ph.D. székely udvarhelyi gyermekgyógyász főorvos a Magyar Tudományos Akadémia külső munkatársának és a Magyar Egészségügyi Tanács alelnökének a véleménye is munkámat értékelő soraiban-
“A jelen levelemben csupán a „ Gyermekgondozási Enciklopédia „ –Közhasznú gondozási tanácsok gyűjteménye- munkádat szeretném méltatni. Ezt az írásodat a közjavára írtad, mind  a szülök, a fiatalok és a nagyszülők számára  akik igen is érdeklődnek a gyermekgondozási teendők iránt. Úgy gondolom, hogy ez az írásod nemzetközi viszonylatban is egyedülálló gyermekgyógyászati kiadvány terjedelmében , minőségében, tartalmánál fogva  valamint kivitelezésében.. Külön kiemelendő, hogy  ezen írásod széleskörű és nagy látogatottságnak örvend mint egy 189 országból keresik meg, nem csak a Kárpát-medencéből hanem a szórványban, a nagy világban élő magyar nyelvet  beszélő családok is felkeresik. Az enciklopédiád a magyar orvosi irodalomban egyedül álló, igen nagy elismerést érdemel mert szakmailag kiváló a tartalma, igen részletes, élethű, közérthető, valamint elektromos formája révén könnyen elérhető.”

SZATMÁRNÉMETI-2014-OKTÓBER 15-ÉN


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése