Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. október 22., szerda

SZÜLETÉSNAPI GONDOLATOK

SZÜLETÉSNAPI GONDOLATOK
Életem és emberi sorsom nem igényli feltétlenül a köz érdeklődését vagy figyelmét. Az emlékezés számadása mégis illendőnek tűnik,főként az utolsó méterek hangulatát megélve. Ilyenkor a csend magányában egy villanásnyi távolságnak tűnik a 83 év minden mozzanata. Nem az egész gyermekkoromat betöltő hadilét borzalmairól,a mindenkit megviselő anyagi hiányállapotokról,a nyári fizikai munkák gyermek és fiatalkori örömfosztó vakációiról emlékeznék.
Avagy a társadalmi megkapaszkodás kényszerhelyzeteiről,a későbbi mindennemű sikerekről az orvosi és tudományos ténykedésben megszerzett titulusokról,elismerésekről,hanem két eszmei,erkölcsi jelleggel bíró egész életemre kiható örömélményről.
Az első hogy 55 éven keresztül voltam a sors kegyeltje és gyermekeket gyógyítottam. A fehér éjszakák küzdelmei az életért,az első gyermeki mosoly egy kilátástalannak tűnő helyzetből való kilábalás után.A sok generációs barát a gyermekkortól kezdve. A gyermekek akiknek szeretete mint egy napfényözön zúdultak rám a net oldalairól a mai napon.
Az életem egy másik örömódája hogy olyan munkát tettem a gyermekgyógyászati irodalom asztalára ami úgy tűnik hogy egyedülálló szakirodalmi teljesítmény. Ennek a munkának a bemutató regisztrációján a következő felirat olvasható-Jelenlegi tartózkodási helye-Szatmárnémeti-
189 ország-6.708.202 megtekintő ismerte meg a szülővárosomat és annak
egy alkotó fiát. Nem volt hiába.
Szatmárnémeti 2014-Október-21-én.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése