Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. október 29., szerda

A NET VÉDELMÉBEN

A NET VÉDELMÉBEN




Amikor 73 éves fejjel az internet tanulás –kálváriáját jártam, jómagam sem gondoltam hogy megengedi Nekem az Úr hogy olyan tallérokat tegyek még a köz asztalára amiket az alábbiakban fogok  közölni. Tulajdonképpen én sem vettem komolyan az egész elektronikus ügyet, már csak azért sem mert, a környezetem is dicsérte a humorérzékemet egy ilyen vállalkozás hallatán. Egyszóval megmosolyogtak egyesek leplezetlenül a szemembe, a jobb érzésűek a hátam mögött. De settenkedve,lopakodva elsajátítottam az elektronika szövevényes ismereteit
Csodálatos dolog az amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra,úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján. Az alkalom hogy kiteregedheted és hasznosíthatod azt, amit értéknek tekintenek munkádban..
Most amikor elteltek az évek és már jócskán alkonyodik, még álmodni sem mertem hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/ 12.000 oldalon/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az-- átokra teremtett szürke verébtársaim- és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel-
 hogy egy egész élet,de főként az  utóbbi tizenkét év kemény munkájával, a szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait. Abszolút igazolt tényekkel bizonyítottam.
Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúsága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
Az alkotás szelleme számomra most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy-a nem ismert, nem érinthető és érzékelhető személyekről is szól az alkotott érték és annak minősége, a szabadon szárnyaló gondolatokról,a hivatástudat feddhetetlen .embert szolgáló .erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről

GOOGEL-PROFIL REGISZTRÁCIÓ-2014-OKTÓBER-29-ÉN






#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése