Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. október 6., hétfő

KONTRASZTOK

KONTRASZTOK
AZ ALÁBBIAKAT CSAK AZÉRT IROM LE, MERT A KÉPERNYŐN A POFÁM ELÉ TOLTÁK AZ EGYIK RÖVID NADRÁGOS –CSIGA 
BIGA- PALOTÁJÁT ÉS EZ A LÁTVÁNY AZTÁN KIBORITOTTA AZ 
ARISZTOKRATA ŐSEIMTŐL ÖRÖKÖLT ARANY BILI TARTALMÁT
Nem is olyan régen mint rövidnadrágos 18-19 éves sihederek szaladgáltak a magyar parlament padsorai között,üvöltözve,átkozódva,gúnyolva,parlagi módon ócsárolva, tisztes magyar hontársaikat. Mindez egy politikai show műsor alkalmával történt a tisztes magyar parlament falai között, amit az akkori miniszterelnök Medgyesi Péter “tiszteletére” rendeztek az” a 2o9-es ügynök halála” címmel a Tóni meg a Peti főszereplésével. Arról aztán nem is álmodtak hogy a kosarak amik a kelléktárhoz tartoztak és amit magukkal himbáltak,ilyen rövid idő alatt és ilyen tetemesen megtelnek. Egy pár év elteltével már fejedelmi palotákban tetszelegnek a képernyőkön és lárva arccal magyarázzák hogy az őseik genetikailag mind ilyen életrevalók voltak,már tojáshéjjal a fenekükön,nem úgy mint a kis szorgalmas hangyák akik állandó üres potrohukkal szaladgálnak az éppen aktuális válságok közepette..
Egy szóval ebben különböznek ők a standard,köznapi magyartól aki éhesen imbolyog a közterületeken,ámulva bámulva az ifjú titán vezetőket.
Egy másik rövidnadrágost is mutogattak a képernyőn a kék tenger habjai között lovagolt majd csókolódzott egy delfinnel a pálmafák árnyékában,aztán ő is megtért a fészkére a fővárosi szuper luxus honába.
A pantallós főnök is kiélte már mindennemű kereklabdás mániáját.
A többi kis torkos is élt a gyűjtögető történelmi lehetősséggel felnyalábolva minden javát az istenadta köznek. No meg aztán a testőrök a maszkosok meg nem maszkosok akik jobb híján kergetik az egereket a parlament körül,a kullancsok és piócák meg a többi kis álnok állatállomány vér szopogató speciuma.
Nem vagyok irigy ember még akkor sem ha az ásvány vízzel is csínján kell bánnom,és arról is meg vagyok győződve hogy a repülők ahogy fel szálltak,úgy le is kell szálljanak,ha időközben nem hullajtják ki a kegyvesztetteket a vasmadárból, de megjegyzem hogy a leszállásnál is megtörténhet hogy megbicsaklik egyik-másik bokája.
Sajnos a rövidnadrágosok törvénykeznek és ítélkeznek fejünk fölött. Ők akik fülem hallatára kijelentették hogy nem szeretik a zártkörű munkahelyeket és ezért “beleléptek” a politikába.
Akik kívül maradtak és csak a bégetés a kenyerük, azoknak a jeges vedret borítják a fejükre,hogy nyugodtan maradjanak legalább addig amíg minden rövidnadrágosnak tele lesz a tarisznyája,
Az arra utaltaknak már az övéik végtisztességének megadása is veszélybe került. A rövidnadrágosok úgy vélik hogy ha már szegények voltak és élhetetlenek és végre már kimúltak,ássák meg a gödröt a hozzátartozók és helyezzék a tetemet is tisztesen a gödörbe,és hazafias tisztességgel hantolják is be őket.
Törvényt alkotnak hogy a gyermekeik kell gondoskodjanak a nyugdíjas szüleikről mert állítólag ürül az államkassza.
A mindenben hiányt szenvedő nyugdíjasok,sérült,beteg magukra hagyott embertársaik,éhező gyermekek,az úgymond”élhetetlenek” lassan kikerülnek a magyar nyelv hivatalos szótárából.
Mindenből a legtöbbet és nagyon rövid idő alatt meg kell kaparintani, harsogják a bő terítékű asztalnál életük hitesei .
Ez már nem politika vagy ideológia testvéreim, hanem egy kifinomult génterhelt féktelen harácsolás.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése