Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2018. szeptember 22., szombat

A HALLGATÁS SÖTÉT VERMEI


A HALLGATÁS SÖTÉT VERMEI
Az akotó munka egyik megérdemelt feltétele az az örömélmény, amivel az alkotott érték társadalmi elismerése megajándékoz.Köszönöm az Úrnak hogy önzetlen kitartó munkámért bőkezüen jutalmazott,méltó rangjára emelte törekvéseim igaz ,őszinte,segitőkész szándékait,olyan nyugalmat ajándékozva személyemnek ami egy méltő emberi tisztességét igazolja.
Nem a közéleti vagy társadalom szemléleti irásaimra gondolok amikor ezek származásomat vagy létem élményanyagát igazolják,mert ezeknek megfogalmazása a mai ember gondolkodásának egy természetes feltétele és egyben velejárója. Az alkotás és ideológiák egy tégelyben való katymatyolása” a baratságok néma elmulása,az elhallgatás szándéka, vagy kiteljesitése nyomasztóan hatnak mindennapjainkra.
Egy barátom és kollégám egy alkalommal a következő sorokat irta-Te fel sem tudod fogni vagy/ idöd nincs/ arra hogy mit adtál nekünk és milyen hagyaték marad utánad.Ugyanez a hozzám közeálló ember és még mások is akik felhasználói értékálló munkáimnak az ideológiai és nemzeti szubiektivizmus kegyeltjei gyanánt kerülik irva és mondva a csontos dobozom termékeinek közterheinkre vonatkozó sorait,amiknek leirásához méltó emberi jogom van.
A volt barátságok felhőtlen emlékei elkisérnek az utolsó utamra is,de a társadalom, a hit,az emberi tisztesség megcsufolóinak árnyai soha nem fognek behálózni.
Alkotott értékeim amik a kinyujtott emberi kéz melegét  sugározzák minden földrészen, méltó fogadtatásra találtak,és nem a hallgatás sötét vermeinek méltatlan csendjéhez hasonló érzésvilág eredői.
Köszönöm  mindenkinek aki megértette és mindmáig megérti emberi sorsom és gondolataim tisztességes szándékát és mindezeket nyiltan vállalja.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése