Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2018. szeptember 15., szombat

Homeopátia gyermekeknek


Homeopátia gyermekeknek

A homeopátia olyan alternatíva a szokványos kezelési módok, gyógyszerek mellett, amely biztonságos, nem toxikus, ugyanakkor hatásos, gyors enyhülést, gyógyulást hoz.


  • Homeopátia gyermekeknek

  • kinyomtatom
  • elküldöm
  • ajánlom

Tény, hogy a gyermekek nagyon jól, a felnőtteknél jobban reagálnak a homeopátiás terápiára, mert az ő esetükben betegség természetes lefolyását, gyógyulási képességüket még nem nyomta el a környezet okozta terheltség, a krónikus betegségek és a hagyományos gyógyszerek.
Alkalmazása néhány alapvető szedési szabály megtartása mellett egyszerű, a gyermekek készségesen együttműködnek, szívesen beveszik az édes golyókat. Több golyó esetleges bevétele esetén sem kell gyógyszermérgezéstől tartanunk, esetleg a szerre jellemző tünetek erősödhetnek fel. Ilyenkor megfigyelésen kívül másra nincs szükség.
Miért ajánlják a homeopátiát gyerekeknek?
Homeopátiás kezeléssel gyorsabban gyógyulnak a gyermekek.
Ritkábban lesznek betegek, az immunrendszerük is erősödik. 
A szülők aktívan részt vehetnek gyermekük gyógyításában, egészségük megőrzésében, hiszen a homeopátia alapja a megfigyelés. A gyermekeket ugyanis személyiségének és nem kizárólag betegségének megfelelően kezeljük.
A homeopátia célja az öngyógyító mechanizmus serkentése és nem a betegségek elnyomása.
A homeopátia további előnyei a gyermekeknél
Már újszülött kortól kezdve alkalmazható
Nincs mellékhatása
Nem okoz gyógyszerallergiát
Erősíti az immunrendszert
Összeegyeztethető más, hagyományos kezelési formákkal
Alkalmas testi és lelki panaszok gyógyítására
Akut betegségek esetén, sérülések esetén is alkalmazhatók – fontos azonban megjegyezni, hogy nem kielégítő vagy elhúzódó gyógyulásnál, krónikus esetben mindig kérnünk kell gyakorlott homeopata orvos segítségét, aki hagyományos orvoslási és a homeopátiás ismeretekkel is rendelkezik és folytatni tudja a kezelést.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése