Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. október 22., kedd

A PILLANAT ÉRZÉSVILÁGÁNAK A KIVÁLTSÁGA

A PILLANAT ÉRZÉSVILÁGÁNAK KIVÁLTSÁGA.

Egy akármilyen történésre életünkben az egyének különbözően reagálnak. Jómagam a szép az igaz a jóság a szeretet és minden más pozitív érzelmeket kiváltó eseményeit azonnali lelkesedéssel és érzésvilágom minden örömével rögzíteni akarom.. A közérdekű jó szándékú élményanyagokat azonnal leirt szavakban rögzítem úgy ahogyan az első szüret borát fogyasztom.
Az első örömérzés és érzelmi töltet szerintem az mellbe ver és felismered benne a saját mondandóidnak sok elhallgatott igazságait,amiket ha időegységben nem is lehet mindig körülhatárolni de benned rejlenek,benned égnek és akarva akaratlanul tudat alatt is várod a pillanatot hogy kimondják. És ezt betűkbe kell vésni mert  a következő napok éppen aktuális környezeti morálja –a gyarló aggodalmak hogy majd mit mondanak,mi történik,mi a kár és mi a haszon vagy hogyan tombolhatod ki emberi gyarlóságaidból eredő bosszúállási vágyaidat stb már eltérítenek a szerető és emberi jóság igazságaitól

Lehet hogy mindezekért véresre gereblyéli a társadalom a hátadat, de az begyógyul. A TE örömérzésed  hogy a homo sapiens a történelmi üstöknek égető fortyogása közepette egy adott pillanatban az érzelmi ás értelmi szűrődön átvergődött igazságai örök emlékűek maradnak és büszkén őrzöd őket.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése