Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. június 26., vasárnap

2OO DE ZILE PE PAGINA WEB-SITE-DR.BAUER BÉLA


200 DE ZILE PE WEB-SITE-DR.BAUER BÉLA

6.XII.2o1o-24.VI.2o11.-

LOCUL II PE PLAN INTERNATIONAL.

HEALTH-MEDICINE CATALOG HEALTH-MEDICINE CATALOG OF COUNTCOUNTOMAT.COM.COUNTOMAT CATALOG-MEDICIN

BEST VISITED SITES YESTERDAY

SITE-UL-WWW.dr.bauerbela.ro

blog.bauer bela.ro

W.W.W.conexiuni medicale.ro-pagină personală-dr.Bauer Béla

SEMNIFICAŢIA UNUI -CLIC-

Semnificaţia unui-clic- pe un Web- site personal, consider că prezintă o valoare impresionantă pentru o creaţie oarecare pe care vrei să împărtăşeşti cu contemporani tăi din lumea medicală.

Pentru vizitator eşti un necunoscut privind calităţile somato-psihice,morale,sociale,profesionale etc.Creaţia este absolut individuală şi nu poate fi inconjurat de rivalitate, reavoinţă, invidia mediului socio-profesional.

Ai doar UN-NUME ŞI CREAŢIA SAU DOCUMENTUL ÎNREGISTRAT.În final-NU NUMELE -ci creaţia este onorată valoric cu un-CLIC-acordat de vizitator.

Acest rezultat meritoriu şi pe plan internaţional ,consider ca –un sumum al carierei mele medicale care poate asigura un loc meritoriu în eşalonul pediatriei contemporane.Sper că străduinţele mele sincere,eforturile depuse de mine în decursul deceniilor vor fi onorate cu aceiaşi interes ca şi pînă în prezent.

NUMĂR DE VIZITATORI-ÎN 2OO DE ZILE

-40.504

MEDIA VIZITELOR PE 24 DE ORE—201- DE VIZITE

DUPĂ CONTINENTE- Europa-Statele Unite-Canada-America de sud-Australia-Africa-Asia-Orientul Mijlociu.Africa de sud

ŢĂRILE APARŢINĂTOARE CONTINENTELOR SUSMENŞIONATE

-66-

NUMĂRUL ORAŞELOR DI CARE PROVIN VIZITATORII

-1724-

DIN ROMÎNIA-

- 385-

ORAŞE DIN UNGARIA

-526-

ORASE DIN EUROPA ŞI ALTE CONTINENTE

-813-

Oraşe mari-centre universitare-

-Bucureşti 1446

-Budapesta 1265

-Mountain View-S.U.A. 445

-Chişinău 151

-Iaşi 24o

-Timişoara 211

-Cluj 175

-Satu-Mare 634

-Szeged 148

-Debrecen 87

CONCLUZII-

1-Apreciez că numărul vizitatorilor din intreagă lume intrun număr de 4o.5o4 în decurs de 2oo de zile -/2o1 de vizitatori pe 24 de ore î-ntro pagină Web profilat pe teme strict medicale prezintă un interes deosebit pentru abordarea tematicii cuprinse.

2.Prezenţa vizitatorilor pe lista tuturor continenntelor a celor 66 de ţări din lume ,precum înscirerea celor 1339 oraşe dinafara graniţelor/oraşe din europa şi din intreagă lume nu poate fi neglijat chiar în condiţii de capacitate deja de 6ooo de pagini care este publicat pe site.-ul meu.

.3-Faptul că numărul vizitatorilor cuprinde un număr foarte mare de oraşe/385 de oraşe din ţară/cu 1446/ de vizitatori din capitala ţării/,mă face să fiu mulţumit de rezultatul muncii mele de 2o de ani. Majoritatea oraşelor mari şi a centrelor universitare au manifestat un interes apreciabil,faţă de temele prezentate.

4.-Chişinău şi numeroase orase din Republica Moldova au fost prezente zilnic cu 3-4 vizitatori,pe pagina Web-Site.

5-Ţara vecină-Ungaria a recţionat tot în sens pozitiv prezenţa vizitatorilor din/526 de oraşe/iar capitala ţării Budapest/1265 vizitatori-ocupă locul doi imadiat după Bucureştiul privind numărul vizitatorilor.

6-Privind interesul internaţional al materialelor prezentate remarc prezenţa tuturor continentelor şi a celor 66 de ţări inregistrata pe sistemul-COUNTOMAT-CATALOG-HEALTH-MEDICIN- La capitolul-BEST VISITED SITES YESTERDAY-în tot decursul timpului am fost înregistrat pe locul 2-3 /privind numărul,valoarea materialelor,formă de prezentare electronică-PE PLAN INTERNAŢIONAL.-

7-Prin probleme specifice de pediatrie,prin relaţii detailate privind tematică de puericultură sper că sînt de un real folos pentru acei cari din diferite motive au părăsit ţara şi au nevoie de un sprijin medico-sanitar pentru creşterea şi asitenţa medicală a copiilor lor.

8-Sa-u bucurat de un succes deosebit următoarele materiale-

ATLAS DE PEDIATRIE/1OOO DE PAGINI

-BLITZ DIAGNOSTIC ÎN PEDIATRIE-42o de sfaturi

-SEMIOLOGIE PEDIATRICĂ

-PEDIATRIA ÎN SCHEME-48O DE PAGINI

-GYERMEKGONDOZÁSI TANÁCSOK KÖZHASZNU GYŰJTEMÉNYE-1O1O- PAGINI.-

-GYERMEKGONDOZÁSI-BÖNGÉSZŐ-42O-PAGINI

-KÉPES-KISMAMA-BLOG-128O PAGINI

-AZ ALKOTÁS KÉNYSZERE-65O DE PAGINI

-PAMFLETEK

-TAVASZI SZÉL VIZET ÁRASZT

-FÉNYEK ÉS ÁRNYAK

-ASZTALRA TETT TALLÉRAIM

-PUBLICAŢII-VIAŢA SOCIALĂ.

9.-Afirm cu convingerea că tematicile abordate şi uşor accesibile vin şi în sprijinul-studenţilor-a medicilor de familie-a celor cari se prezintă pentru diferite examene de promovare în reţea sanitară

1O-Acest conglomerat de cunoştinţe avînd scopul de îmbunătăţirea stării de sănătate a copilului cred că a meritat răsplata acestui succes înregistrat pe o pagina Web pe care conduc.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése