Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. március 26., kedd

ÜNNEPRONTÓ


-ÜNNEPRONTÓ-



A VERÉBNYOMORITÓK-PÖRKÖLŐK-,FORRÁZÓK-TOLLFOSZTOGATÓK

Mi a szürke verebek ülünk a képernyő előtt és mint a kérődző mezei barmok,emésztgetjük  a mindennapi jól előkészített,könnyen betáplálható hazugságokat.
Milliárdok röpködnek a levegőben,természetesen nem a mieink,hanem a demokráciát habzó szájjal,üvöltöző,immár 20 éve a politika színpadán ördögi táncot járó idomtalan kéjenceké. Legalább most már kezdik kiteregetni a nagyon szennyes fehérneműt a médiában,ami meg aztán nekünk még fájóbb mert ilyen méretű történelmi lekopasztást el sem tudtunk képzelni. De ehhez hasonló mértékű tömeg hülyítést még a középkorban sem észlelt a verébtársadalom.
Nem szükséges ehhez a közbűnözők elektronikus technikai felkészültsége,elég ide a utolsó 1-2 század zsebtolvaj módszere.
Emelgetik,emelgetik a mindennemű társadalmi sarcokat hosszú éveken át-világválságra,nemzetpusztulásra hivatkozva,valamint arra az elképzelhetetlen és utánozhatatlan tehetségre amivel csak ők tudják ezt elvégezni.
Ezek után következik a visszacsepegtetés 1-2 százalék erejéig,nagy csindarattával,szégyentelen hazugságokkal
amikkel már 20 éve választásokat nyernek,vagyont gyarapitanak,mondén rendezvényeket szerveznek nyilvánosan  bemutatva a szürke verebeknek hogy hogyan áll a teheneken a gatya.
Az elhaló erejű és szavú öreg,nyugdíjasokat még egyszer megadóztatják,behajtják rajtuk lsmét a dögdíjat/betegbiztosító/és lerabolják egy élet munkájának megdolgozott így is keserű gyümölcsét. Ennek a főszereplője a haza –karvalyorrú tengerésze.
Most folyik egy félénk –visszacsepegtetés- ami ünnepi alkalmakkor elegendő lesz egy néhány üveg ásvány vízre.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése