Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. március 28., csütörtök

AZ INTERNET STATISZTIKAI PROGRAMJAI ONTJÁK


AZ INTERNET STATISZTIKAI PROGRAMJAI ONTJÁK A JELEN EMBERÉNEK  TELJESITMÉNYÉT ÉS ÉRTÉKRENDJÉT.

Ma reggel , amikor rátekintettem a Health Medicin Catalog of counters elektronikus számlálójára és láttam hogy a Top listán egy erős nemzetközi mezőnyben szinte állandóan az első vagyok és ma az eddig elért legmagasabb pontszámot-1456-pontot jelzett a –kütyü-feltettem magamban a kérdést, a 81 év kölöncével a nyakamban hogyan adatott meg nekem ez az elérhetetlennek tűnő valóság.
Ezt ma már mindenki tudja hogy ez nem egy fekete színű cilinder amiből számtalan kis fehér nyulat emelnek ki a bűvészek. Ez a józan ész,a tudományos mértéktartás egy hihetetlen kitartás és alkotásvágy, már,már morbid szüleménye amit önmagadra kényszerítesz. Ez csak nagyritkán szolgál személyes emberi léted mértékeit tekintve is, csak apró örömökre..
Ennek az alkotó munkának az egyetlen és utolérhetetlen nagy erénye az emberi közös gondok és sors még megemészthető történéseinek a segedelmére szolgál. Hát ezt végeztem én el hol lankadó, hol feléledő türelemmel de mindig visszatérve a segítőkészség,a feltétlen hűségre egy emberi lét védelmében.
Higgyék el nekem,hogy nem a magamutogatás önzelmei,nem az elkövetkező kor vagy korok megemlékezési kényszerét szeretném kieszközölni, mert erre manapság már rendkívül kevesen  számíthatnak és megjegyzem ezek is a celeb kategóriák tartozékai.
Ami mégis vezérel az az irdatlan munka-tanulás és ennek önzetlen átadása az arra rászorulóknak,vagy igénylőknek. Erre kaptam én egy nagy emberi közösségtől egy hálás feladatot és egy kis simogatást,bizonyítva azt hogy elolvasták a NET-re feltett 11.000 – oldalnyi munkáimat amit 2729 dokument tartalmaz. Most már közel egy millió oldalt vettek igénybe látogatóim-141 országból-7942 városból és helységből,földgolyónk minden sarkából. Magyar és román nyelven irt orvosi és gyermekgondozási szakmunkáim,valamint a kutató munkám eredményei a nemzetközi elismertség küszöbét feszegetik. A ma már 700 és  1000 közötti értékeket meghaladó látogatók száma 24 óra alatt-egyéni blog-on vagy Webb lapon kevés embernek adatik meg-
A sors beleszólt életem útjának ösvényeibe és nem engedett el akkor amikor  földi létemnek utolsó reményeit istápoltam.
Midennapi munkámmal ezt is igyekszem meghálálni.

Bauer Béla

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése