Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. január 14., szombat

GYARLÓ GONDOLATOK-KARÁCSONYI JÁTÉKÖZÖN-.

Gyarló gondolatok.-Karácsonyi játéközön-

Alig telt el a karácsony, és be kell valljam, a szép és szeretetteli együttlét mellett valahogy mindig ott van ez a nagy játékkánaán, ami engem kicsit zavar.

A családtagoknak nem mondhatom, hogy ne vegyenek a gyerekeknek semmit, Mindenki szeretne nekik valamit ajándékozni. csak az a helyzet, hogy ilyekor ettől a sok újdonságtól némileg megzavarodnak a gyerkőcök.

Azt sem tudják mihez nyúljanak, valahogy túl sok az inger, és csak remélem, hogy a kapott új játékok fele egy hét múlva nem a sarokban végzi.
Pedig próbáljuk úgy beosztani, hogy (persze különböző személyektől) kapjanak vmit a kedvenc gyártóiktól, meg társasjáték, könyv és ruhanemű is legyen az ajándékok között, mégis túlzás az egész.

Két nap alatt szülők, nagyszülők, nagybácsik, nagynénik, unokatesók, dédszülők, és még ki tudja kik halmozzák el őket "minden földi jóval".
Szívesen mondanám én, hogy vegyünk nekik közösen egy valami nagyobbat, és ők attól is nagyon boldogok, de ezt nem mindenkivel lehet megbeszélni. Talán már mindannyian éltünk meg hasonlót...
Persze gyerekkoromban én is biztos nagy izgalommal vártam, hogy XY-tól milyen meglepetést kapok, s nem hiszem, hogy túl soknak éreztem volna az ajándékokat... :-.Egy valami viszont jó érzéssel tölt el: már hónapok óta mondogatják a gyerekek, hogy mit szeretnének karácsonyra, és ugyan sejtik, hogy meg is kapják
, mégis itt van a csodás várakozás, ami reméljük megsokszorozza majd az örömüket.

http://anevelesrol.blogspot.com/

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése