Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. május 17., csütörtök

MOTTO-TUDTAM ÉN EZT,MONDTAM ÉN EZT


MOTTO-


TUDTAM ÉN EZT-MONDTAM ÉN EZT
HA TE TUDTAD ,MÉRT NEM MONDTAD
Mondtam én eleget ,mondja most már más is
Úgy is üres marad a magyar bugyelláris
Egyszóval mindenki fogja be pofáját !!!
RÉSZLET A –SZÜRKE VEREBEK  CIMŰ PAMFLETBŐL-


-GENETIKAI VIZSGÁLATOK- FAJTISZTASÁG A VERÉBTÁRSADALOMBAN.                                                                                 
                                Bajban van a verébtársadalom,miután a történelem mindmegannyi hóhérja kipróbálta –verébpörkölési tehetségét és a Nemzeti Pukkadástól- teli hajlamait a történelem   számos és nagy tarlóján, elpusztítva a nem kívántakat,majd a mennyekből acél héják által hullatott-mennyei áldásnak álcázva nyakukba dobták  a –rettegés hatalmát-megjelentek a veréb faj-genetikusok azzal a célzattal hogy tájékozódjanak - hol kell elhinteni a halálthozó port.Erre bizony szükség van ismét, mert nincs elég  -kékvérü-.főcsiripelő és főugrándozó,.mert akik léteznek azoknak már gigáig tele van  a begyük
Ezek már nem azt kutatják hogy ki a szürke házi vagy mezei veréb,vagy sárga rigó, kan veréb,hanem egyáltalán a NEMZETI verebek spéciúmából származik-e vagy sem.
- Ki akarják deríteni hogy igaz e az a feltételezés a verébtársadalom történelmében,hogy a tarlókon fajtalanul,erkölcstelenül ugrándoztak a  kan verebek,megtörve ezzel a házi verebek tisztességét avagy faji méltányosságát.
 Egyszer s mindenkorra tudományos választ akarnak kapni hogy ki a közönséges mezei veréb,ki a házi veréb vagy más szóval, ki az igazi fajtiszta hazafi és ki a kamatyolt söpredék-mert ha vészes a helyzet akkor a körülmetéltek és barna bőrü indiaiak helyet kis apró sárgabőrü, ferdeszemü kinaiakat hozunk drága szülőföldünkre.
                                A –VÉN VEREBEK kétkedve fogadták a tudóshad ostromát, hiszen ők maguk is jól tudják hogy a széles mezőkön nagy összecsiripelések vagy helyesebben bekeverések folytak cigányzene kiséretében.De a méltóságteljes nagy –NEMZETI KANVEREBEKTŐL akiknek történelmi,utánozhatatlan,feddhetetlen nemzeti és faji büszkeségükből, de főként a veréb társadalomban elfoglalt helyükre való tekintettel, elvárja a –NEMZETI VERÉB BIRODLOM- hogy fajtiszták legyenek/úgy ahogyan ez történt a mult tarlójain/.Ezt az elvárást aztán kevesen mernék kielégíteni,mert hát közöttük is vannak mindenféle kis Isten teremtményei amikről ők már nem tehetnek.
Így tehát megtörténhet hogy  az  illető lény nem is egy igazi nemzeti veréb,hanem egy nemzetrontó fekete kan csóka-
                A  verébtársadalomban jól tudják hogy a kan verebek voltak a fő kamatyolók. De a zabi hadnak fajtiszta genetikai bizonyítványuk lesz ha fene fenét eszik,mert bizony azt is meg lehet vásárolni és az nem számit plágiumnak.. Ők tovább fognak ágálni és nemzeti színű lesz még a köldökük is. Közben hatalmas költségek árán ki fog derülni hogy az angol verebek a délibábos hortobágyrol,a szőke,kék szemű,ép csőrűek afrikából,a hosszúbajszú,nagymellényű,örökösen bölcsek a tajgákról,a tilinkózó,bőgatyások pedig esetleg ugandából származnak.
                                El lehet képzelni hogy manapság amikor már nem lövöldözik le a verebeket a határokon milyen nemes és szórakoztató lesz a bőrszínskála szép,otthonos Európánkban-
                                Az egészben az lelkesít hogy már nem a történelem álnokságain   kell elmélkedjek hanem a genetikai tudományok pardon –jain,és a megrendelők.mértéktelen ostobaságán és gyűlöletén.
                                Ebben a válságos időben nem mindegy hogy egy 12o dollár befizetése ellenében,egy igen kétes értékrendű tanulmány ki fogja mutatni a  fajgenetikus azt hogy milyen vörös nyakú sváb,a maga büszkeségétől minden második lépésnél hasra eső magyar,hosszúorrú szlovák drótostót,vagy a hegyekből kényelmesen leballagó,tilinkózó bőgatyás román a szerepel a genetikai grafikonodon..
                Irigylem az elkövetkező generációkat-hogy mi mindenhez fognak ezek még hozzájutni még a gonosz szemérmetlen hátsó gondolatok értelmében is Ennek úgyis csak a –SEXUÁLIS INTERNACIONALIZMUS lesz a vége-ugye drága elvtársaim.!!!
UTÓSZÓ-54 ÉVES ORVOSI GYAKORLATOM ALATT AKIK HOZZÁMFORDULTAK SEGITSÉGÉRT ,SENKI NEM ÉRDEKLŐDÖTT GENETIKAI KELLÉKTÁRAM IRÁNT./FAJ-NEMZET-VALLÁS-BŐRSZIN/

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése