Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. július 13., szerda

MAGYAR ANYA ÉS GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA






Most amikor a mély öregség egyre szűkülő ösvényeit taposom egy tisztes lét után kell megélnem hogy az emberi ármánykodás milyen mélyen szánt sorsunk szorító napjaiban. Az én esetemben az eredő okozat a társadalom egyes rétegeinek hol anyagi hol felajzott mindennemű ideológiai és erkölcsi érzés világának a megítélése ami sajnos eltekint az emberi együttélés évezredes hagyományaitól. Nem sorolom őket mert az írásaim tiltakozó hangja,falra hányt borsónak tűnik az elvakult istenkeresők társadalomszemléletében.
A megnyugvás mezejére lépek mert érzékelem hogy az emberi oktondiság olyan mértéket öltött ami már visszaköszön napjaink szellemi értékrendjében.
Dsida Jenő örökértékü sorai támogatják az elévülésre ítélt sorsunkat ami a következőképpen hangzik:
-Megtettem mindent, amit megtehettem,
-kinek tartoztam,mindent megfizettem,
-Elengedem minenki tartozását,
-Felejtsd arcom földi mását.
De kötelességemnek tartom az életem alkotásának immár világot bejárt munkáját bemutatni, amit úgy gondolom hogy kevesen fognak az orvostudomány asztalára borítani. A MAGYAR ANYA ÉS GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA/bővítet kiadás/ ami egy egyedülálló mű úgy terjedelemben mint tartalmának minőségét tekintve a gyermekgyógyászati elektronikus szerkesztésű világirodalomban.
Néhány tartalmi adat:
Oldalszám-17.033
Illusztrativ foto anyag-6007
Dokumentek száma-6921
Megtekintők száma-17.152.943
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése