Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. július 5., kedd

17 MILLIÓ LÁTOGATÓ

EGY MEGVALÓSULT SZÁNDÉK A BETEG GYERMEK EK SZOLGÁLATÁBAN AMIVEL MÉLTÓ HIRNEVET SZEREZTEM A SZÜLŐVVÁROSOMNAK A NAGYVILÁGBAN.
„A VILÁG 203 ORSZÁGÁBÓL 17 MILLIÓ LÁTOGATÓJA VAN  AZ iNTERNETRE FELTETT 22.000 OLDALNYI ORVOSTUDOMÁNYI ÉS GYERMEKGONDOZÁSI KÖZLEMÉNYEIMNEK.”


Személyes örömélményem volt az 55 év folyamán minden alkalommal, amikor egy beteg  gyermeket meggyógyítottam. Átéltem a gyógyítás tudományának  sokszor életet adó örömét és hatalmát. De most amikor a világ szinte minden országából jönnek a jelzések a 17 millió édesanyától a hála és köszönet szavai, nem tudok elég hálát adni az Urnak hogy  most amikor a 85-dik évem küszöbén állok, hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Nehéz szívvel álltam egy ilyen jellegű és nemzetközi horderejű megmérettetés elé, mert egy  sikertelenség erősen rányomta volna bélyegét az eddigi létem,konok munkájára, valamint arra a tényre hogy nem méltó munkát tettem a mindenkori alkotók asztalára.
Egyetlen célom volt, hogy mindaz, amit magammal hoztam,és az irdatlan következetes munkámmal szereztem,az ÚR áldó kezeivel még továbbítsam a hivatásom törekvéseit azoknak, akik ezt igénylik.
Egy súlyos infarktus után volt bennem annyi akarat és önbizalom hogy felkapaszkodjak a Ring-szorító sarkában, ahogyan ezt az életem folyamán többször megtettem.
Amilyen mértékben talpra álltam egy nemes lelkű,nagyon sok áldozatra képes ember/a hitesem/segítségével,csak az alkotás kényszere és annak módjai lebegtek előttem.

Úgy érzem mégis megérte,a sors  megágyazta nyugalmamat,a statisztikai mutatók ilyen mérvű kivételes értékei emelték az országban a szakmai tisztességemet,és megerősítettek a nemzetközi gyermekgyógyászati elektronikus szakirodalom érdemleges alkotóinak az adattárában.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése