Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2018. október 13., szombat

A MINDENKORI VÁGYAM BETELJESÜLÉSE


A MINDENKORI VÁGYAM BETELJESÜLÉSE
Nekem az egész szakmai létem vágyálma volt a tudományos kommunikáció technikai feltételeinak a megteremtése- azzal a céllal, hogy tudomására hozzam a környezetemnek azt amit egy egész szakmai létem alatt felhalmoztam elméleti tudásban,és gyakorló orvosi ténykedésem tapasztalatát illetően.
A sors ajándékozott meg azzal a lehetőséggel hogy tanuja és egyben gyakorlója lettem-az Internet világának, és most tizenhat év kemény munkájával a köz, az egész szakmai rend tudomására hozzam azt az  értéket,amiért egy egész életet áldoztam.
 Most már megnyugodtam,már nem vivom az illetéktelen ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait.Abszolut igazolt tényekkel bizonyitottam orvosi hitvallásomat,emberi létem
értelmét.
  A 88-dik évem küszöbén állva elmondom hogy,kevés reményem volt arra, hogy mindaz a verjtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett irás azok kezébe kerülhet, akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segitő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Az alkotott munkám értékét már az egész internetes világ elismeri és ezt az elismerést
jelzik azok a statisztikai adatok amit a világ több rangos közvetitő csatornája szolgáltat rendszeresen, az egyre növekvő érdeklődők számát jelezve.
A hazai,anyaországi,kárpátmedencei,a világon élő szórvány magyarság fogadta el segitő kezem melegét.De a Google Translet segitségével minden nyelven hozzáférhetők bejegyzéseim.
Nem az értékitéletek álomvilágában   élek/tudományos besorolások,titulusok,netán a kecsegtető hirnév/mert ezt majd megemésztet állapotban az utókor hivatott a megfelelő polcára helyezi a tudomány világának.
Csupán a kivivott és megérdemelt önbecsülés késztetett e sorok leirására,mert amint az olykor sanyaru sors alakulása bizonyság arra hogy ezt nem érdeke senkinek elvégezni és az enyészet áldozatává válik egy alkotó élet termése.
Köszönöm Uram hogy erőt,kitartást és időt adtál mindezek megélésére.!!!

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése