Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. május 26., hétfő

A SZÜRKE VEREBEK SORSA A MINDENNEMÜ IZMUSOKBAN-Pamflet

A SZÜRKE VEREBEK SORSA A MINDENNEMÜ IZMUSOKBAN-Pamflet-

Előszó

AZ ALÁBBIAKAT CSAK AZÉRT IROM LE, MERT VÉGTELENÜL ÚTÁLOM A POLITIKÁT, A HAZUGSÁGOT,ÉS ELVÉGRE MIÉRT NE DERÜLJÜNK MI IS „SZÜRKE VEREBEK,AZOKON A SOkSZOR ÁTKOS EMBERI GYARLÓSÁGOKON AMIKET FELISMERÜNK DE KIMONDANI NEM MERÜNK.
Hova tovább mind kevesebb tanúja van az elmúlt 5o-6o év történelmének. A fiatalok a szükségszerű élményanyag hiányában könnyen prédáívá válnak a nagypofájú,hazug prédikátoroknak,és csak álmélkodnak vagy csodálkoznak amikor idősebb emberektől hallanak a nagy ámítások okainak a hátteréről.
Azt a tényt nagyon helyesen és józanul felmérik hogy az utóbbi század történelme a leggazdagabb egy generációra szabva olyan eseményekben mint a tömegjellegű fertőző betegségektől a szervátültetésig-az atomkorszak-az információs rendszerek ámulatba ejtő fejlődése-a világűr kutatás-a tudomány és technikai fejlődés mindmegannyi csodája,ennyire nem volt besűtritve egy –két generáció élményanyagába a világtörténelem folyamán.
Ezzel egyidejűleg a nyakunkba zúdult ennek az önpusztító,önemésztő kornak minden értelmetlennyavalyája.
Mindezek biológiai,eszmei,erkölcsi,intellektuális értelemben.
Van az embernek egy olyan megérzése hogy ezek összességükben előrevetítik az –elembertelenedés-vektorait,szinte észrevétlenül de magabiztosan és elkerülhetetlenül.
Nem a siker-lényekről akarok szólni/habár róluk is/hanem a halandó,botladozó,esendő emberről, mert az elszámolás pillanatában mindenki azzá válik. Nagyon sok közöttünk az akin végigtaposott ez a kor.
Akiket megalázott,megcsúfolt,demagógiájival,álnokságaival,hazudo
dozásaival,bitorló jellegű öncélúságával,és gyakran a megsemmisülés mezsgyéjére állította őket.
Az emberi fajt minden történelmi időszakban –becserkészték-mindenféle eszement ideológiával.
A népet következetesen a –ringispilbe-ültették és a szélhámosok forgatták. Igy aztán kialakul a parlagi ember véleménye is-Ha én kutya lennék,nem tartanék embert. Talán érdemes gondolkodni rajta mert naprakészen szemünk előtt-igaztalan farizeusok szónokolnak,ágálnak összezsarolt pompájukban szinte minden szinten.
Módszeresen alakították a történelmi izmusokat saját képükre és hasonlatosságukra de főként Saját és az Övéik zsebére.
Vásárra viszik mindennap a jog a rend az esélyegyenlőség értékeit. Azt a tényt hogy annak idején,petróleum lámpa,vagy gyertyaláng fénye mellett hülyítették az –istenadta népet-de ma amikor már –képernyőkről hintik a gazságot estéről-estére a szemed közé,mezei barmoknak elkönyvelve bennünket ez már arra késztetett hogy valamiként én is tiltakozzam. Igy született meg a –Szürke Verebek-Elmélkedés a totális társadalmi,szellemi és politikai prostitucióról. Leírom ezt az élmény anyagot számolva azzal ellenszenvvel,esetleg gyűlölettel is de gondolom esetleg egyesek okulására is számítva.
Akinek nem gatyája ne húzza magára.!!
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése