Cover Photo, No automatic alt text available..

    MIÉRT MARAD IDŐTÁLLÓ A” GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIÁM”
    A GYERMEKGYÓGYÁSZATI VILÁGIRODALOMBAN.
    A mikor a 4O milliós számra fordult a látogatók regisztrációs száma elgondolkoztam azon hogy miért is vagyok olyan optimista hogy a munkám felhasználását több évtizedre biztosítottnak látom. Megosztom az érvelésemet a kedves látogatókkal is.
    1-Az egyre fokozódó anyagiakat hajszoló társadalomban nem lesz vonzereje annak hogy valaki is teljesen érdektelenül közkézre adjon akár terjedelemben/23.500 oldal-8.o75 illusztrativ foto/ akár rendszereiben könnyen áttekinthető munkát a köznek.
    2-A mindennapos gyakorlati igény. Mert beteg gyermekek az emberiség történelmében voltak,vannak és lesznek,következésképpen a gyors információt hovatovább mind jobban fogja igényelni a társadalom az internet elképesztően gyors terjedésével.
    3-Lévén hogy az emberiség 80% vizuális típus egy hasonló terjedelmű képes illusztratív anyag amit rendkívül nehéz begyűjteni nagy mértékben emeli a munka tartalmának rögzítési indexét a látogatók körében.
    4.A gyermekbetegségek jellege évezredeken át változatlan csupán a megelőzés és kezelés terén vannak időnként változások.
    5-A felhasználás skálája szinte minden társadalmi és egészségügyi ellátási kategóriára vonatkozik./anyák,védőnővérek,egyetemi hallgatók,orvosok,minősítő vizsgák, sőt egyes esetekben orvosi felsőoktatási intézmények
    6-A keresőkkel ellátott blog és web lapokon 2-3-másopercen belül a kívánt információkhoz juthatunk.
    7-A fordítókon/google translat/ keresztül az dokumentek minden nyelven hozzáférhetővé válnak.
    8-A dokumentek felhasználása teljesen díjmentes
    9-A gyermekbetegségek sürgősségi ellátásában különösen értékes információkat nyújthat,egyes esetekben életmentő adatokat szolgáltathat.
    10-A közölt anyagok magas képzettségű és nagy szakmai gyakorlattal bíró szakemberek által biztositottak.
    11-Az információhoz való hozzáférés gyorsasága időben felmérve rendkívül fontos igény marad.





    1.  









    #1 Dr.BauerBela