Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. május 10., kedd

KISMAMA BLOG-UTAZÁS A BABÁVAL-

UTAZÁS A BABÁVAL

Napjaink modern világában gyakran minden eddiginél nagyobb távolságokat teszünk meg. A gyermekkel való együtt utazás kihívást jelenthet, de egy kis tervezéssel Ön és gyermeke is élvezetes és gondtalan utazások részese lehet úton, vonaton, repülőn.
Amikor gyermekével utazik, ne feledje a következőket:

Ülés és alvás

Sok légitársaság, autóbusz-társaság és vasúttársaság meg fogja engedni gyermeke ingyenes utazását, ha nem foglalja el mások helyét, és az Ön ölében ül az utazás során. Bár ez ideális megoldás rövid kirándulások esetén, hosszabb utaknál gyermeke nem tud majd pihenni, és körbe szeretne fordulni. Bizonyos esetekben a gyermek akár lefeküdni és aludni is szeretne, és ha már elaludt, Ön akarja majd biztosítani, hogy álma zavartalan legyen.
Egy kiegészítő ülés beszerzése vagy az utazásnak a közlekedés figyelembe vételével történő megtervezése a legegyszerűbb megoldás, és kiküszöböli a teljes árú menetjegy kockázatát, és Önnek rengeteg helye marad a kényelmes üléshez, a gyerekszoba mozgatásához és fáradtság esetén az alváshoz.

Baba utazótáska

Repülővel utazva nélkülözhetetlen egy baba utazótáska. Az utazótáska mindent kéz közelben tart, így mindig kéznél van a pelenka, a ruha, a játék és az ennivaló, és a legtöbb utazótáska külön szennyeszsákot is tartalmaz a használt pelenkák és piszkos ruhák számára.

Babakocsi -utazótáska

A babakocsi -utazótáska könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a babakocsis utazást. A babakocsis utazótáska lehetővé teszi a babakocsi biztonságos rögzítését átszálláshoz az összes mozgó alkatrész, kerék és fogantyú biztonságos elhelyezésével, amíg Ön elfoglalja helyét az utastérben.
A célállomás elérése után egyszerűen vegye ki a babakocsit az utazótáskából, és Ön és gyermeke máris ismét mozgásképes.

Élelem

A csecsemők és gyerekek állandóan éhesek, ezért rövid és hosszabb utazásokra is fontos, hogy vigyen magával ennivalót. A kabinszemélyzet általában segít Önnek az étel és az üvegek felmelegítésében.

Játékok és szórakozás

Felnőttként hozzászoktunk az utazáshoz, de a gyerekek számára az utazás fárasztó lehet, és az első életévekben néha traumatikus élményt jelent. Gyermeke ideje nagy részét családi környezetben tölti, például otthon, a babakocsiban vagy a gyerekágyban.
Ha az utazásra magával viszi gyermeke kedvenc játékait, ezzel elősegíti, hogy gyermeke a családi fészek biztonságával szokjon hozzá az új környezethez.

Ne siesd el a dolgot!

Amikor gyermekével utazik, sok időt kell szánnia a bejelentkezésre az indulás előtt.
A legtöbb légitársaság a kisebb gyermekekkel utazó szülőket hívja először a fedélzetre, és ha a légi kísérőszemélyzet tud arról, hogy Ön a gyermekével utazik, akkor gyakran Ön lehet az első a fedélzeten.
A gyermekkel való utazás azt is jelenti, hogy Ön bizonyosan számos olyan gyermek utazási holmival közlekedik, amely más utasokat feltarthat, ezért amikor megérkezik a célállomásra, hagyja, hogy a többi utas szálljon le előbb a repülőről, buszról vagy vonatról.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése