Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. június 3., hétfő

SORS,MUNKA,KÜZDELEM

SORS,MUNKA,KÜZDELEM


Most amikor a 82-dik évem derekán még mindig a –kütyü-mellett ücsörgök és emésztgetem a csontos dobozom tartalékait elgondolkozom azon, hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/ 11000 oldalon/ azok kezébe kerülhetett akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
A sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy most az évtizedek  kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
.Abszolút igazolt tényekkel bizonyítottam. A napi 600-1000 közötti látogatószám,156 országból meggyőző statisztikai adatok. Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásai ellen.
Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúsága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy nem csak ismert, érinthető és érzékelhető személyekről  szól az alkotott érték minősége- hanem a láthatatlanok szabadon szárnyaló gondolatairól,a hivatástudat
feddhetetlen. embert szolgáló. erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről is.
Az egész szakmai létem vágyálma volt a tudományos kommunikáció technikai feltételeinek a megteremtése-azzal a céllal, hogy tudomására hozzam a környezetemnek azt amit egy egész szakmai létem alatt felhalmoztam,tudásban,tapasztalatban .
Ez hivatásbéli hitvallásom volt mindvégig és nem a kapaszkodás kényszere a szakmai ranglétrán lezajló ádáz küzdelemben.
-Nehéz szívvel álltam egy ilyen jellegű és nemzetközi horderejű megmérettetés elé, mert egy negatív jelzésű sikertelenség erősen rányomta volna bélyegét az eddigi létem,konok munkájára.
Mindennemű törekvésem az volt hogy hasznára legyek írásaimmal az arra igényt tartó kollégáimnak,az édesanyáknak gyermekük nevelésében,gondozásában,valamint arról is hogy hogyan éltem meg ezen -rusnya világ-fondorlatait-mindezt kevés örömmel és több keserűséggel
Úgy érzem mégis megérte,a sors megágyazta nyugalmamat-a statisztikai mutatók ilyen mérvű kivételes értékei emelték az országban valamint az anyaországban a szakmai tisztességemet,és megerősítettek a nemzetközi gyermekgyógyászati szakirodalom érdemleges alkotóinak az adattárában.
De mindezektől eltekintve egy igaz jó barát levele késztettek ezen sorok megírására,ami így hangzik-
Ime, a példa - a ritka, a nagyszerű -, hogyan lehet szülőföldön, mi több, szülővárosban rendkívüli életművet építeni, többszörösen sajátos-hátrányos körülmények között - ha az ISKOLA, a CSALÁD ( a gének) működésbe hozzák az értékteremtés kényszerét.
Itéltessék meg a leírt sorok igazsága azok által, akiknek munkám bármilyen természetű javára szolgált.!!


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése