Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. január 14., kedd

A SORS ÖRÖMTELI ADOMÁNYA ÉLETEM ALKONYÁN

A SORS ÖRÖMTELI ADOMÁNYA ÉLETEM ALKONYÁN



Gondolom hogy már mindenkinek tele van a hócipője azzal hogy időnként  jelzem hogy mennyi a megtekintője a –Memento Medical Sătmărean-című eredeti és egyedi orvos történelmi munkámnak,amit a szatmári orvosi napok alkalmával mutattam be./2013.október.5-én/
Az egész történésnek van egy személyhez kötött érzelmi töltete. Mégpedig hogy a sors kegyeltje voltam akkor amikor nekem szánta ezt a nemes feladatot. Azt a tisztességtudatot ruházta rám, hogy egy évszázadnyi, kiváló emberről egy méltányos,korhű alkotó munkákat leltározó,valamint az idő pusztító  vasfogának megsemmisítő ténykedésétől megmentsem városunk arra érdemes maradandó tudományos értékeit
 Mindezt tiszteséggel elvégeztem, egy autentikus, mértéktartó írás jegyében. Említem mindezt  csupán azért mert eddig 2000  hontársam tekintette meg és értékelte érdeme szerint ezt a videó klikket.
 A  Facebook-nak van   mindenki kifejezésmódjára,ízlésére,igényére egy szerkentyűje. Számomra is egy menedékhely lett, egy lehetőség hogy a társadalmi ítélhetőség határán mozgó gondolataimat hontársaim tudomására hozzam, és ezért lehet hogy a közölt statisztikáim monotóniája egy hivalkodó visszatetszést kelthet barátaim között. Pedig a számok mögött,  kínzó megfeszített év tízedek munkája áll és vajmi kevés szórakozás. Bejegyzéseim általában nem tartoznak a szórakoztató, csevegő műfaj kategóriájába,de tisztes helyet foglalnak el a gyermekgyógyászati világirodalomban,Igazolt tények amiket minden alkalommal hozzáférhető adatokkal igazoltam és mindvégig igazolok.

A mai médiafelületek amint azt már számos esetben érzékeltem anyagi jellegű orientáltsága nem mindig befogadó  az ilyen jellegű közleményekre,következményképpen úgy gondolom hogy nekem is jogom van az alkotó közhasznú munkáim ismertetésének lehetőségére, akár szerény anyagi körülményeim között is.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése