Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. január 24., péntek

HITES HÁLA

EGY HITES HÁLA

“Az anya és gyermekvédelem, történelmileg mindig értéktartója volt az emberi társadalomnak. Az emberi hála érzelmi vonatkozásai talán érzékelhetőbbek-talán többet halljuk hogy –áldja meg a Jó Isten doktor úr-és talán tovább élnek a generációk emlékezetében azok akik anyákat és gyermekeket gondoznak..
Az emberi hála magasztos és megrendítő példái végigkísértek bennünket orvosi ténykedésünk folyamán és mély érzelmi vonatkozásaival,társadalmi formáival szebbé tették előttünk az orvosi,emberi lét értelmét.
A –HÁLA – a legszebb elejtett szó,vagy leirt mondat emberi létünkben,amit közölhetsz egy olyan emberrel, aki segített rajtad a sorsod egy adott nagy megpróbáltatásának pillanatában. 
Az alábbi pár sor írójával együtt vívtunk meg egy élet –halál harcot 10 éves korában. És győztünk. Ő az alábbi sorokban erről így emlékezik 
Kedves Doktor Úr
Talán már nem emlékszik rám,de én soha nem fogom elfeledni Önt,hiszen az életemet köszönhetem Magának,Ha ön nem lett volna, akkor most nem ballaghatnék,nem érettségizhetnék és talán egyetemre sem járhatnék.
Ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani a lelkiismeretes munkájáért.
Tisztelettel
Szűcs Anikó
Köszönöm Anikó,ma is élénken él az emlékezetemben a kettőnk küzdelme az emberi létedért. Soraidat olvasva hivatásom mindennapi virradójára emlékeztetsz.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése