Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. július 2., kedd

MEGMAGYARÁZOM A BIZONYITVÁNYOMAT

MEGMAGYARÁZOM A BIZONYITVÁNYOMAT

A facebook barátok ízlésigénye és szellemi érdeklődési adattára nagyon széles határok között mozog .Sorai között ott lappangnak a baráti melegségtől, a harcias politikai trombitaszólók,a kerek popsijú hölgyek nyílt vagy leplezett bájai,az édesipari ínyencségek,a képeken habzó virágcsokrok a fiatalok mindenen átsugárzó életkedve a volt barátságok és szerelmek újraéledése és mindmegannyi átélés ami az emberi sorsok természetéből fakad.
Amikor felteszek vagy elküldök egy- egy anyagot elgondolkozok rajta hogy az én száraz világom a hivatásom meg a bosszantó statisztikáim számai mögött mégis eleven élő emberek sorsáról van szó,és- az ahogy tetszik- táblázaton messze le vagyok maradva azoknak a ragyogó szépségeknek idomai mögött akiket feltesznek az ezt a műfajt kedvelő kantársaim.
De én ezek ellenére csinálom mert szükség van még mindig zsugorodó agyam bomlás termékeire. Az is való tény hogy erre a korra nem kötelező még elhülyülni.Ha valakinek van egy kis sütnivalója az nem irigyelhti tőlem sem az éveimet sem a munkámat
Az alábbiakban kedves barátaim leírom mi is a személyes motivációm hogy köztetek vagyok és hogy közhírré teszem egy dicsekvő vén embernek az érveléseit és segíteni akarását a gyermekgondozásban.
A Gyermekgondozási Enciklopédia létrejöttének motivációja
néhány mondatban.

A kiadványaim terjedelme és állandó aktualizálásának a lehetősége egy állandó, folyamatos gyermekgondozási és nevelési lehetőséget ajánl napjaink rohamosan növekvő szülői igényeire.
Az információs rendszerek mindent el árasztó özöne, természetesen az egészségügyi hálózatot sem mellőzik. Valahol a mai orvosi ténykedés, igényli a klasszikus orvosi gyakorlat,gyermekgondozás,gyermeknevelés alapjait összeilleszteni, a modern világ legaktuálisabb szempontjaival.
Másrészt, a mai szülők egészségügyi kúltúráját tekintetbe véve, és a nívós tömeg kommunikáció eszköztárát szemlélve, az egyén is sokkal többet akar megismerni, tudni, korunk egészségügyi problémáiról vagy sajátosan a maga betegségéről. De legyünk őszinték, az orvostársadalomtól is rendszerezettebb részletesebb tájékoztatást vár el napjaink társadalma.
Mi gyermekgyógyászok meg akarunk felelni ezeknek az elvárásoknak és a félreértések,félremagyarázások elkerülése végett, amik olykor félre vezetők és ártalmasak lehetnek, igyekszünk egy olyan elektronikus kiadványt közreadni, aminek tágabb információs alapja, rendszerezett, közérthető és folyamatosan időszerűsíthető adattára van.
Számos gyermekhálózati munkatárs orvosok, védőnők, akiknek érzelmi énje és emberi tisztessége a reájuk bízott gyermekek sorsa, adták sokszor pályafutásuk szakmai eredményét ehhez a munkához amint ezt mi is tettük. De annak a tudatában is, hogy – egy kattintással – egy adott szükséges, esetleg drámai pillanatban olyan információkhoz juthat mindenki, amelyek életmentők lehetnek. Ehhez pedig úgy gondolom, hogy mindannyian teljes odaadással és érdektelenül csatlakozunk Ti is barátaim.
Bau
er Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése