Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. július 5., péntek

GONDOLKODTATÓ


GONDOLKODTATÓ

Amig az egész világon kérlelhetetlen, de sajnos még napjainkban is hiábavaló harc folyik a dohányzás ellen, a kivételesen drámai egészséget károsító hatása miatt, mi a magunk módján nemzeti rangra emeltük a nevüket ezeknek a mérget szolgáltató dohos odúknak és- Nemzeti Dohányboltnak- neveztük el őket. Most már a nemzeti szimbólum égisze alatt juthatunk hozzá a tudatosan halált hozó méreghez,Egyik oldalon küzdünk a népszaporulat emeléséért a másikon pedig hivatalosan osszuk a nemzettársainknak a nemzeti méreg odúkból a gyilkos szert.
Gyermekkoromban nem magyarázta meg apám /aki tüdőrákban halt meg /hogy a közbeszédben,miért nevezik a pénzt-dohánynak. -Nincsen pénzem  se dohányom-énekelték a füstös kocsmákban a kis emberek.. Tehát ez már történelmi bölcselkedés amit régen felismert az emberi társadalom hogy a dohány az nagy pénz. A mindenkori politika ebben a kérdésben az érintetlen lányok szerepét alakítja,dörgedelmesen tiltakozik a fogyasztás ellen és eközben igyekszik modernizálni a fogyasztás kelléktárát

Úgy tünik hogya pénz szaga áthatóbb mint a dohánylevelek aromájának illata.De hogy ezt kik szagolják az a köz számára ma még rejtelem. 
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése