Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. augusztus 21., szerda

FERI BÁCSI A CIPÉSZEK BÖLCSE

FERI BÁCSI A CIPÉSZEK BÖLCSE.

Gyermek fejjel még kiestek az érdeklődésemből a politika gaztettei. De ahogyan kezdett a fejem lágya benőni,beszélgetéseket halottam a családi körben,újságokat kezdtem olvasni,amikben írták hogy melyik politikus mennyit sikkasztott, hány milliárdja,hány palotája van itthon és külföldön,ki volt és ki a jelenlegi  kurvája és hány van neki egyszerre,hogyan pártolt át egy másik pártba, hány pereputtya nyaldossa a nagy nemzeti fagylaltot meg hogy a naplopók miként fognak össze a hatalom és a pénz megőrzése érdekében stb visszatérő gondolattá vált bennem a téma.
Amióta aztán az Úr megáldott bennünket az elektronikus média áldásaival és annak –álomkóros műsor vezetőivel végkép elszakadt a cérnánk azoktól amiket ott látunk és hallunk.
Manapság már minden valamire való politikusnak,magán ringispilje van,és nap mint nap csak forgatják,csak forgatják,ahonnan aztán egyenesen a diliházba viszik a megkergült klienseket. Ezek a kliensek kivétel nélkül mi vagyunk,akik csak hallgatunk némán, mint a részeg ember az útszéli pocsolyában
.Azt mondják az okos emberek hogy a politikusokból elég egy főkelepelő is,mert az is meg tud nyomorítani egy egész népet.
 Annak idején egyik napról a másikra tele lettünk antifasisztákkal,antikapitalistákkal,antiimperialistákkal,
béke harcosokkal. Az önéletrajzokban mindenki a világ legszegényebb embere volt./pl gyomor fekélyes szegényparaszt,csigaszedő alkalmi munkás stb.
                   De legalább akkor még nem lehetett politikai prostitúcióról beszélni,mert csak egy párt volt,és nem lehetett az hogy valaki kiment pisilni a parlament helységéből és visszajövet már más párt soraiba ült be,egy egy személyre szóló pályázaton megszerzett vállalatért,vagy néhány száz hektár szántóföldért a sógorság komaság politikai jogán.
 Feri bácsi erre azt mondaná „látod kis pajtás annak idején mindenkitől elvettek mindent és bevitték a közösbe”Manapság a közösből ugyanazt a földet osztják az úgymond demokrácia kenetteljes álszent,erk0lcsteleen zászlóvivőinek .Na ezt göbözd ki Te kis élelmes, ha jó brüxellí fogad van.
                  
                   FELSZABADULTUNK Végre itt lett a többpártrendszer és azoknak a keret vigécei Tojáshéjjal a fenekükön 17-18 évesen kezdtek el szavalni a köztereken rászabadultak a politika gazdag vadászmezőire az elő melegített parlamenti székekre, miközben mi az emberi alkotókészség nagy álomvilágában ringattuk magunkat. Alakítottak vagy 1oo pártot jó pénzért a mi zsebünkből. Itt aztán következett a –BALKÁNI-kavalkád,egyik napról a másikra egy egész ország kommunistából,demokrata lett. A két vagy többéltűeknek a – professzionista antikommunista- szlogen lett a társadalmi lételemük, holott az egész bandájuk nyakig ült az ürülékben annak idején. Ez aztán hova tovább mind több követőre talált főként azok között akiknek még négy tánciskolájuk sem volt.
A 2-3 napos demokraták,lekommunistázták azokat akik még nem fértek a húsosfazékhoz. Ez 2o éve így folyik nap mint nap,és az –úgymond tehetséges demokraták-akár akarja BRUXELL akár nem,megszakítás nélkül lopnak sőt rabolnak. Ez a történelmi metamorfózis utolérhetetlen bája-a kisdobos proli gyerekekből, úgymond,sikeres,izompacsirta demokrata lett. Közülük kerültek ki azok .akik egy egész életre szóló szövegíró könyvet írtak maguknak és talán az elmúlás mezején is akarják forgatni az ebből készült a filmet ami a  mi bégető hülyeségeinről szól.
.Mondta nekem Feri bácsi-a cipészek bölcse-.A dagadt zsebüek itt fognak hancúrozni a kuplerájokban a világ végezetéig

TISZTELET A KIVÉTELEKNEK !!AVAGY AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.
Bauer Béla
                  




#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése