Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. augusztus 15., csütörtök

BEFEJEZTETETT ÉS BETELJESEDETT

BEFEJEZTETETT ÉS BETELJESEDETT….


Igen beteljesedett és befejeztetett az életművem. A sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel hogy most az egész szakmai létem és az utóbbi tizenkét év kemény munkájával millióknak tudok segíteni mindennapi gondjaik megoldásában és az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé,azt a tényt is hogy mindez egy többszörösen sajátos-hátrányos társadalmi és szakmai körülmények között történt.
A Képes Gyermekgondozási Enciklopédia-című elektronikus szerkesztésű munkámról van szó ami 85o8 oldal terjedelmű,két ezren felüli képes ikonográfiával./C.D kiadvány/
Nehéz szívvel álltam egy ilyen jellegű és nemzetközi horderejű megmérettetés elé, mert egy negatív jelzésű sikertelenség erősen rányomta volna bélyegét az eddigi szakmai létem,konok munkájára.
Mindennemű törekvésem az volt hogy hasznára legyek írásaimmal az arra igényt tartó édesanyáknak gyermekük
nevelésében,gondozásában,
 Úgy érzem mégis  megérte,a sors megágyazta nyugalmamat-a statisztikai mutatók ilyen mérvű kivételes értékei/a látogatók napi száma 6oo és 1ooo között a világ 164 országából most már másfél millió oldalnyitással/ emelték az országban a szakmai tisztességemet,és megerősítettek a nemzetközi gyermekgyógyászati szakirodalom érdemleges alkotóinak az adattárában.
Nem a szakmai létem titulusainak  kimagasló eredményei lengik körül ezt az alkotást/nemzetközileg elismert gyermek gyógyászati kórképek leírása,doktorátusi cím,az orvosi lexikonok hízelgő véleményei vagy a társadalmi elismerések magas értékei –Pápai Páriz Fernc életműdíj,Egészséügyi érdemrend és érdemérmek hanem az izzadtságszagú munka a mindenféleképpen segíteni akarás kényszere, kitartó vágya, volt a mozgató erőm.
A  szakmai értékemet ezután azok az édesanyák itélik meg akik
 rákattíntanak az írásaimra.
Ilyen volumenű és ilyen gazdag illusztratív anyagban bővelkedő kiadvánnyal nem találkoztam a nemzetközi gyermekvédelmi irodalomban úgy hogy egyedülállónak mondható.
A kétkedők pedig az egyik barátom szerint tegyék az asztalra amijük van a tarisznyájukban.

KÖSZÖNÖM URAM !!

Szatmárnémeti 2013.Julius 15-én-
Dr.Bauer Béla Ph.D


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése