Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. december 24., szombat

MANIKÜRPARTI ELKÉNYEZTETETT ÖTÉVESEKNEK

Manikűrparti elkényeztetett ötéveseknek

A múltkor luxuskölyköknek ajánlottak gyerekszobabútort, most kicsit tovább merészkedünk a sznobságban.

Mert milyen dolog az, ha anya kozmetikába mászkálhat, megcsináltatja a körmeit, szegény hátrányos helyzetű csemetéje pedig kimarad a jóból? Rendezze a gyerek szülinapi partiját egy manikűrszalonban! New Yorkban most ez a menő.

A Dashing Diva West nevű New York-i szépségszalonban már egészen kicsiknek szerveznek manikűrpartit: a 3 és 8 év közötti gyermekekre szabott manikűrt, pedikűrt, csillámos testfestést és üdítőitalt tartalmazó csomag ára 35-52 dollár (5-8 ezer Ft) gyerekenként. Ugyanez a csomag 9-12 éves gyerekeknek 43-56 dollár. A 13-16 éves tinik bulijáért 46-60 dollárt kell fizetni fejenként.

Anyáink idejében még a hajfestés is tiltott dolog volt egy iskolás lánynak, és mi sem járhattunk kilakkozott körömmel gimnáziumba. Jóanyánkat maximum a garderóbszekrény előtt utánozhattuk legálisan, felvéve gönceit (egészen addig, amíg a tűsarkú topán sarkát ki nem törtük.)

Az idők változnak, most már az óvodában sem szólják meg a kislányokat, ha vörösre festett körömmel és parfümfelhőben úszva libegnek be a csoportszobába.

Sőt, a sznob anyák legnagyobb örömére
külön iparág fejlődik az elkényeztetett gyerekek szépségápolására. Klassz lehet a barátnőkkel Cosmopolitant szopogatva benyögni, hogy az ötéves lányunk születésnapi partija exkluzív környezetben lesz: egy manikűrszalonban tucatnyi alkalmazott fogja lesni a mini parishiltonok minden kívánságát.

Ha a sznob anyucit netán örökmozgó kislánnyal áldotta meg a sors, ezért képtelen rávenni, hogy kipárnázott lábujjakkal mozdulatlanul ücsörögjön egy szalonban arra várva, hogy megszáradjon a körmén a lakk, akkor Photoshoppal még mindig varázsolhat belőle fotómodellt.

http://divany.hu/poronty-SZELEKTIV #1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése