Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. december 11., vasárnap

GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA


DR.BAUER BÉLA

GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA

1-GYERMEKGONDOZÁSI TANÁCSADÓ KÖZHASZNU GYŰJTEMÉNYE

2-GYERMEKGONDOZÁSI BÖNGÉSZŐ

3-KÉPES-KISMAMA-BLOG-

4-SZELEKTIV- KISMAMA INFO-Ez a 35oo oldalnyi munka amit 12 éven keresztül készitettem el,állithatom hogy felöleli az gyermekgondozással kapcsolatos kérdéseket elméleti és gyakorlati sikon. Nyilvánvalóan emeli a kiadvány értékét a kb-5oo képes illusztráció,ami hozzásegiti az anyukákat az egyes betegségek vizuális rögzitéséhez is.

Ilyen volumenü és ilyen gazdag illusztrativ anyagban bővelkedő kiadvánnyal nem találkoztan a nemzetközi gyermekvédelmi irodalomban úgy hogy egyedülállónak mondható.

GYERMEKGONDOZÁSI KIADVÁNYAIMRÓL

Lévén hogy az utóbbi 1o-12 évben szerkesztett és elektrónikus formában kiadott négy nagyobblélegzetü munkám formában és tartalomban különböznek egymástól ,szeretnék a látogatóimnak magyarázatot adni ennek okairól.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a látogató tájékozott legyen a kiadványok rövid értékeléséről,hogy minél célszerübben és főként jó időbeosztással tudja használni ezeket a kiadványokat amik a Web és blog lapomon megtalálhatók.

Tehát egy rövid kronológiai felsorolás az alábbiakban-

1-GYERMEKGONDOZÁSI-BÖNGÉSZŐ-

Megtalálható a Web cimlap fejlécén.

Ez a kiadvány tulajdonképpen 2o1 sajtónak szánt újságcikk, egy gyermekrovat beinditásának céljából készült.Teljesen dijtalanul ajánlottam fel egy helyi lap szerkesztőségének a szatmár megyei anyák gyermeknevelési okulására.Főként azoknak az anyukáknak akiknek nincsen internetes hozzáférhetőségi lehetőségük.

2-GYERMEKGONDOZÁSI TANÁCSOK KÖZHASZNU GYÜJTEMÉNYE.Megtalálható Web cimlap fejlécén.

Egy témaközelségben szerkesztett,tartalomjegyzékkel ellátot,1000 oldalas kiadvány.A tárgyalt témakör ami összefüggéseiben is felöleli a gyermekgondozás egész problematikáját egy másodperc alatt szolgáltatja az igényelt információt.-Részletesebb leirás a –Motiváció-és az –Előszó-fejezetekben található meg.C-D lemezen is megjelent 6231 példányszámban.

3-KÉPES KISMAMA BLOG-Megtalálható a Web cimlapon

Ez a 17oo oldalas kidvány abban különbözik az előbbiektől hogy :

-a.-485 képpel izesitettem a monoton szöveg- anyagot/pl-a gyermekkori fertőző betegségek,más gyermekbetegségek szines képeken vannak bemutatva/

-b-a fontosabb,gyakorlati dolgokat a leközölt szövegeket szines vagy betükarakteres kiemelésekkel tettem áttekinthetőbbé

-c-gazdagitottam tartalmilag az anyagot napjaink kulturált gyermeknevelési igényeivel.

4-SZELEKTIV_KISMAMA-_INFO

szélesebb kitenkintésü tematikus munka,részletesebb információkkal egy adott témakörben.


Dr.Bauer Béla

Dr. Bauer Bela

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése